Alstrafikken

Alstrafikken Ferry
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Alstrafikken is een Deense ferry service en eigendom van Clipper. Alstrafikken is onderdeel van Nordic Ferry Services. Nordic Ferry Services is een samenwerkingsverband tussen Clipper en Bornholmstrafikken, deze veerbootmaatschappij opereert vanuit Ronne, de hoofdstad van het eiland Bornholm. Fanotrafikken, Samsotrafikken, en Langelandstrafikken behoren eveneens tot Nordic Ferry Services.

Ferry Routes Alstrafikken

Alstrafikken verzorgt dagelijks ferry overtochten tussen Bojden en Fynshav en verbindt zo de prachtige eilanden Funen en Als met elkaar. Meerdere keren per dag vaart de Alstrafikken ferry tussen de havens van Bojden en Fynshav. De vaartijd bedraagt slechts 50 minuten. U wordt verwacht uiterlijk 15 minuten voor vertrek in te checken voor deze ferry.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit 15 min. voor de geplande vertrektijd.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Alstrafikken Ferry Routes

   Aan boord bij Alstrafikken

   Alstrafikken vaart op de ferry route Bojden en Fynshav met de in 1978 door de scheepswerf Dannebrog (Århus) gebouwde ferry de M/V Thor Sydfyen.

   Aan boord van de ferry vindt u onder meer een restaurant/cafe waar versgemaakt Smorrebrod (Deense sandwiches), fruit en drankjes worden verkocht. Binnen en buiten zijn speelruimtes voor de kinderen. Op het zonnedek kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Funense archipel. Met een beetje geluk ziet u zelfs walvissen en bruinvissen.

   Recensies

   • 15 Aug 2017
    Flexibel personeel
    • Te Laat , maar geen probleem . Vlot omgeboekt naar volgende ferry . Scheelde 350 km omrijden .

     Beoordeling door PAUL VAN DEN BERG

   • 24 Oct 2014
    Doel van de reis,vissen op Funen
    • Ik reis met deze Ferry, omdat ze altijd op de afgesproken tijden aankomen en vertrekken.

     Beoordeling door Willem Van Kampen

   • 16 Sep 2012
    Even weg
    • Minder kilometers dan over Odense en Kolding. Vakantiegevoel verhoogd met deze reis.

     Beoordeling door 30 jaar getrouwd

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen