Anen Lines

Anen Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Anen Lines heeft al haar overtochten geannuleerd en kan niet langer worden geboekt omdat de deze maatschappij al haar diensten heeft gestaakt.

Anen Lines

Met de ferry naar Kalamata, Gytheion, Kythira, Kissamos, Antikythira, Neapoli en Piraeus in Griekenland? Welkom op de Anen Lines pagina van AFerry. Hier boekt u uw ferry overtocht met de veerboot maatschappij Anen Lines online in real time. De veerboot maatschappij Anen Lines verzorgt ferry overtochten naar Kalamata, Gytheion, Kythira, Kissamos, Antikythira, Neapoli en Piraeus in Griekenland. Zoek nu eenvoudig en snel de prijs op voor uw ferry overtocht en boek uw Anen Lines boot tickets online en in real time op AFerry.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Anen Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Anen Lines

  Ontdek Kalamata met de veerboot maatschappij Anen Lines

  Kalamata is een grote stad gebouwd aan de voet van de Taygetos-gebergte. Het ligt in het zuiden van de Peloponnesos en is de hoofdstad van Messinia. Beleef hier het intense ritme van het dagelijks leven en laat je verrassen door de gastvrijheid van de lokale bevolking. Dit is een stad die haar bezoekers veel te bieden heeft.

  Ontdek Gytheion met de veerboot maatschappij Anen Lines

  Gytheion is een havenstadje in het district Lakona met prachtige Neoklassieke gebouwen. Ten noorden van de stad bevinden zich ruines van oude kastelen en Romeinse gebouwen. In het stadhuis is een kleine Byzantijnse collectie te bewonderen. Het eiland Marathonisi dat nu verenigd is met Gytheion, is volgens de overlevering de plaats waar Paris de nacht heeft doorgebracht met de knappe Helena. In het midden van het eiland ligt de toren van Janetaki (tegenwoordig zowel een historisch als folklore museum).

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen