ANES Ferries

ANES Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Anes Ferries is momenteel niet online beschikbaar, maar zal binnenkort te boeken zijn op AFerry.

Ga voor alternatieve ferry overtochten naar en binnen Griekenland naar de informatiepagina van Anek Lines, Anen Lines, Minoan Lines, Superfast Ferries of Ventouris Ferries. Al deze veerboot maatschappijen bieden ferry overtochten aan van het vasteland van Griekenland naar de Griekse Eilanden of naar Italië.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

ANES Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met ANES Ferries

  ANES Ferries

  Kort overzicht van de geschiedenis van de veerboot maatschappij Anes Lines 1980 Aankoop van de ferry Symi I 1985 Vernieuwing van de ferry Symi I om de transportcapaciteit te vergroten en de diensten te verbeteren 1986 Aanvang bouw van de catamaran Symi II. Bouw voltooid in 1989. Eveneens in gebruik genomen in 1989.

  1989 Deelname van 30% in de oprichting van het Symi gasbedrijf samen met de gemeente Symi
  1994 Vervanging van de hoofdmotoren van de Symi I door nieuwe betere motoren
  1998 Aankoop van flying dolphin Aigli 2001 Aankoop van de Catamaran Panormitis

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen