Ferry Bodrum

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Bodrum

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Bodrum.

  • Ferry haven Bodrum
  • Ferry haven Bodrum
  • Ferry haven Bodrum
Hoewel vooral bekend als vakantiebestemming in de zomer, wordt Bodrum ook steeds populairder bij bezoekers in de andere seizoenen. Hier zijn veel redenen voor, maar de belangrijkste reden is waarschijnlijk de mogelijkheid om de bezienswaardigheden te bezoeken zonder last te hebben van de drukte van het hoogseizoen. In tegenstelling tot andere vakantieresorts sluit Bodrum zijn deuren niet aan het eind van het zomerseizoen, maar zet het bedrijvige leven zich gewoon voort, hoewel minder waanzinnig dan in het zomerseizoen. Op bepaalde dagen zijn de kleurrijke bazaars open, de temperatuur is aangenaam en de lokale bevolking heeft meer tijd voor de bezoekers.

Vandaag de dag is Bodrum een trendy, kosmopolitisch vakantieresort populair bij families en jongeren van over de hele wereld. Voor diegenen, die geinteresseerd zijn in het rijke historische erfgoed en de natuurlijke schoonheid van dit gebied is dit de ideale bestemming. Daarbij trekt Bodrum, dankzij zijn prestigieuze status, een groot aantal sterren aan uit de Turkse entertainment wereld.

Bodrum Kaart

Bekijk map

Havenadres

Dodecanese Flying Dolphins

Bodrum Ferry Terminal, İskele Cd, Kumbahçe Mahallesi, 48400 , Turkey

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen