BornholmerFærgen

Bornholmstrafikken
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

BornholmerFærgen verzorgt momenteel ferry overtochten tussen de veerboot haven van Koge (Denemarken), Ystad (Zweden), Sassnitz (op het eiland Ruegen in Duitsland) en Ronne (op het eiland Bornholm in Denemarken).

U kunt AFerry gebruiken om BornholmerFærgen veerboten te boeken naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad in Zweden, Sassnitz op het eiland Rügen en Ronne op het eiland Bornholm. Zie hieronder voor de nieuwste BornholmerFærgen prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd BornholmerFærgen tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 20 minuten voor het vertrek van de ferry in te checken. Bornholmstrafikken gebruikt een geautomatiseerd incheck-systeem. Om hiervan gebruik te maken, heeft u uw Bornholmstrafikken referentie nummer nodig.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Bornholmstrafikken Routes

  Speciale aanbieding

   Recente wijzigingen

   Bornholmstrafikken heeft onlangs haar naam veranderd naar BornholmerFærgen, ook vaak gespeld BornholmerFærgen. BornholmerFærgen is de nieuwe naam van de Deense ferrymaatschappij Bornholmstrafikken.

   De veerbootmaatschappij heeft recentelijk twee nieuwe ferries ingezet voor het vervoer van passagiers, post en goederen van en naar het eiland Bornholm. Tal van faciliteiten zijn beschikbaar voor de passagiers aan boord zoals: een receptie, reiswinkel, bistro, café en een kinderspeelplaats.

   Het eiland Bornholm wordt door een netwerk van BornholmerFærgen ferry overtochten verbonden met het vasteland van Denemarken en Zweden.

   Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een comfortabele reis aan boord van één van de comfortabele BornholmerFærgen ferries!

   Video

   Bornholmstrafikken YouTube Video

   Recensies

   • 17 Jun 2017
    Prima!
    • Goed geregeld, netjes begeleid.

     Beoordeling door P.D. BIJL

   • 19 Oct 2016
    Matig.
    • Het wachten op de boot in Sassnitz was slecht geregeld. Nergens kon je een kop koffie drinken of een broodje eten. Gewoon heeeel matig.

     Beoordeling door Henk

   • 15 Oct 2016
    Aangename reizen met Bornholmer Faergen.
    • Reizen met Bornholmer Faergen was aangenaam. Het was een ruime boot met mooie ruimtes én dekken, vriendelijk personeel. Alleen bij het inchecken in de haven van Sassnitz was het even zoeken en de warme gerechten van het buffet aan boord waren lekker maar wat koud. Voor ons waren dat echter slechts kleine minpuntjes. Kortom, een aanrader!

     Beoordeling door Anon

   • 30 Jun 2016
    begin vakantie op zee
    • geen

     Beoordeling door Anon

   • 14 Jun 2016
    vlotte overtocht maar balen dat bijna alle lekkere stoelen waren gereserveerd
    • met name de terugreis waren alle mooie zitplaatsen gereserveerd en kon je alleen plaatsnemen op de eetstoeltjes bij het restauratuegedeelte. Raar, want een deel van de stoelen is uiteindelijk niemand gaan zitten. Ik miste een lift. Zelf nog redelijk kunnen traplopen,maar zag nogal wat oude mensen worstelend naar boven komen

     Beoordeling door Marga

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen