BornholmerFærgen

Bornholmstrafikken
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

BornholmerFærgen verzorgt momenteel ferry overtochten tussen de veerboot haven van Koge (Denemarken), Ystad (Zweden), Sassnitz (op het eiland Ruegen in Duitsland) en Ronne (op het eiland Bornholm in Denemarken).

U kunt AFerry gebruiken om BornholmerFærgen veerboten te boeken naar de havens van Koge van Denemarken, Ystad in Zweden, Sassnitz op het eiland Rügen en Ronne op het eiland Bornholm. Zie hieronder voor de nieuwste BornholmerFærgen prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd BornholmerFærgen tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 20 minuten voor het vertrek van de ferry in te checken. Bornholmstrafikken gebruikt een geautomatiseerd incheck-systeem. Om hiervan gebruik te maken, heeft u uw Bornholmstrafikken referentie nummer nodig.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Bornholmstrafikken Routes

   Recente wijzigingen

   Bornholmstrafikken heeft onlangs haar naam veranderd naar BornholmerFærgen, ook vaak gespeld BornholmerFærgen. BornholmerFærgen is de nieuwe naam van de Deense ferrymaatschappij Bornholmstrafikken.

   De veerbootmaatschappij heeft recentelijk twee nieuwe ferries ingezet voor het vervoer van passagiers, post en goederen van en naar het eiland Bornholm. Tal van faciliteiten zijn beschikbaar voor de passagiers aan boord zoals: een receptie, reiswinkel, bistro, café en een kinderspeelplaats.

   Het eiland Bornholm wordt door een netwerk van BornholmerFærgen ferry overtochten verbonden met het vasteland van Denemarken en Zweden.

   Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een comfortabele reis aan boord van één van de comfortabele BornholmerFærgen ferries!

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen