Buquebus Espana Ferry

Buquebus Espana Ferry
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Buquebus Espana

De veerbootmaatschappij Buquebus Espana is marktleider op het gebied van de fast ferry services tussen Spanje en Marokko. In September 2007 is Buquebus Espana door Balearia overgenomen en opereert sindsdien als dochteronderneming van Balearia.

Ferry Routes Buquebus Espana

 • Buquebus Espana verzorgt dagelijks meerdere ferry overtochten tussen de veerboot haven Algeciras in Spanje en de veerboot haven Ceuta, een Spaanse enclave in Marokko.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Buquebus Espana Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Buquebus Espana Ferry

  Aan boord bij Buquebus Espana

  Buquebus Espana gebruikt op een aantal van de routes zowel fast ferries als conventionele ferries zodat u de overtocht kunt kiezen die het beste bij u past. Alle ferries in de Buquebus Espana vloot zijn voorzien van verschillende faciliteiten zoals verschillende type hutten en zitplaatsen, een bar/cafeteria, restaurant, televisie en winkels waar onder meer parfum en cosmetica wordt verkocht.

  In 2009 heeft Balearia een aantal gloednieuwe ferries onder de merknaam "Balearia +" in gebruik genomen met als belangrijk doel het verbeteren van de vloot en de diensten aan boord. Deze innovatieve moderne ferries bieden passagiers een hoge mate van comfort en kwaliteitsdiensten.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen