Ferry Cagliari

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Cagliari Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Cagliari

Boek uw ferry overtocht tussen Cagliari en de ferry haven van Civitavecchia en Napels in Italië en Palermo en Trapani op het eiland Sicilië met de veerbootmaatschappij Tirrenia di Navigazione op AFerry.

Cagliari is de hoofdstad van het eiland Sardinië. In het Sardisch heet Cagliari Casteddu wat kasteel betekent. Merkwaardigerwijze wordt het oude gedeelte van de stad Castello (kasteel) genoemd, hoewel er hier nooit een kasteel heeft gestaan. Het ligt op de top van een heuvel met een spectaculair uitzicht over de Golf van Cagliari.

Vanaf dit punt kunt u eveneens de gehele stad zien met de nog bijna geheel intacte stadsmuur en twee torens van wit kalksteen, de St. Pancras toren en de Olifant toren. Deze torens werden gebouwd in de 11de eeuw na Chr. tijdens de Pisaanse overheersing. Cagliari heeft een prachtig schilderachtig middeleeuws centrum dat u zeker niet mag missen. In Cagliari vindt u de grootste vismarkt van heel Italië. Op de vele marktstalletjs ligt levende paling, krabbetjes, maar ook het vlees van zeeëgel uitgestald.

De Golf van Cagliari wordt ook wel de Engelenbaai genoemd vanwege het fabelachtige panoramische uitzicht. Daarnaast heeft Cagliari een van de langste stranden in Italië. Het Poetto strand is 13 km lang en staat bekend als een van de witste zandstranden in de wereld.

Via AFerry kunt u een ferry overtocht boeken van de ferry haven van Cagliari naar het vasteland van Italië en Sicilië. De veerbootmaatschappij Tirrenia verzorgt regelmatig ferry overtochten naar Civitavecchia, Napels, Trapani en Palermo vanuit Cagliari.

  • Ferry haven Cagliari
  • Ferry haven Cagliari
  • Ferry haven Cagliari
Ferry Haven Cagliari faciliteiten

De ferry haven van Cagliari heeft een moderne en grote ferry terminal uitgerust met verschillende faciliteiten om zowel passagiers-, als vrachtdiensten te kunnen verwerken.

Ferry Haven Cagliari routebeschrijving

De ferry haven van Cagliari ligt op ongeveer anderhalve kilometer van het centrum van de stad. De ferries van de veerbootmaatschappij Tirrenia vertrekken van de Molo Sabaudo ferry terminal.

Cagliari Kaart

Bekijk map

Havenadres

Gruppo Grendi

Loc. Porto Canale, Viale Pula, 09100 Cagliari, Sardinia, Italy

Tirrenia di Navigazione

Molo Sanità Stazione Marittima, Porto di Cagliari, 09125 Cagliari, Sardinia, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen