Ferry Catania

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Catania Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Catania ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Catania, in Sicilie, zijn beschikbaar vanaf Italie en Malta. Je kunt een veerboot nemen naar Catania vanuit Napels, Salerno en Valletta.

Catania Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Catania worden geëxploiteerd door Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, TTT Lines en Virtu Ferries. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Catania opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Catania zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Messina en Pozzallo om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Grimaldi Lines en andere bedrijven die van en naar Catania varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Catania is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Catania
  • Ferry haven Catania
  • Ferry haven Catania

Over Catania

De ferry haven van Catania ligt aan de oostkust van Sicilië. Catania is al sinds de Middeleeuwen een belangrijke havenstad en ligt aan de voet van de Etna, één van de meest actieve vulkanen ter wereld. Het donkergrijze vulkanische gesteente is door de vele uitbarstingen in overvloed aanwezig en wordt gebruikt om huizen te bouwen.

Catania werd geleidelijk aan herbouwd nadat in 1169 de stad grotendeels werd verwoest door een krachtige aardbeving. Catania werd gesticht in de 8e eeuw v.Chr. door Griekse kolonisten maar werd later bezet door de Romeinen. De meeste grote paleizen en opvallende brede straten werden in 18de eeuw gebouwd door adellijke families die vanuit het oosten van Sicilië naar Catania kwamen.

In Catania vindt u een groot aantal mooie bezienswaardigheden zoals het Romeinse theater, het Kasteel Ursino uit 1239, het plein Piazza del Duomo en de Olifantsfontein.

Catania faciliteiten

De faciliteiten in de ferry haven van Catania zijn beperkt.

Catania Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tirrenia di Navigazione

Molo Crispi Banchina 8 ED. EX. Doganella 95131 Catania, 95131, Italy

TTT Lines

Via Acquicella Porto, 95121 Catania CT, Italy

Virtu Ferries

Virtu Ferries Srl,Complesso Vecchia Dogana (Inside),Porto di Catania, Catania, 95131, Sicily, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen