Ferry Cavo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Cavo Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Cavo ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Cavo, in Elba, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Cavo vanuit Piombino.

Cavo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Cavo worden geëxploiteerd door Moby Lines en Toremar. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Cavo opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Cavo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Rio Marina om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Cavo veerboten met Moby Lines en Toremar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Cavo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Cavo
  • Ferry haven Cavo
  • Ferry haven Cavo

Over Cavo

De haven van Cavo is gelegen in noord oosten van het Elba, het eiland dicht bij Livorno. Het kleine dorpje Cavo heeft enkele restaurants en er zijn ruïnes te vinden van een Romeinse villa die op loopafstand te vinden zijn.

Het eiland Elba staat bekend om zijn geschiedenis, het was het eiland waar Napoleon verbleef nadat hij uit zijn macht was gezet. Wat minder bekend is, maar zeker niet minder leuk, is het heerlijke voedsel. Het eiland staat bekend om zijn vele broden wat geserveerd wordt met allerlei variaties van vis.

Cavo faciliteiten

De faciliteiten op de haven van Cavo zijn standaard, maar alle noodzakelijke faciliteiten kunt in vinden in het dorpje wat slechts een kleine wandeling van u verwijderd is.

Cavo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Toremar

Cavo, 57038, Rio Marina, Leghorn, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen