Comanav Ferry

kaart

Ophalen prijsopgave

Met meer dan 35 jaar aan ervaring op zee verzorgt Comanav ferry overtochten tussen Marokko en Frankrijk en Marokko en Italië. Comanav onderhoudt onder meer de vitale veerbootverbinding tussen Marokko en Frankrijk en vaart tussen de Marokkaanse havens Tanger en Nador en Sète in Frankrijk.

De ferrymaatschappij werd in eerste instantie opgericht om te voorzien in de behoeften van de Marokkaanse markt. Inmiddels is Comanav echter een belangrijke vervoersmaatschappij op de ferry routes van en naar Marokko.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is tenminste 3 uur voor vertrek voor alle passagiers. ** Print u alstublieft een kopie van de email bevestiging uit en neem deze mee wanneer u reist. U zult spoedig uw gestempelde tickets ontvangen in een PDF bestand. Deze dient u uit te printen en mee te nemen naar de haven om te kunnen reizen. Als u niet in staat bent om deze tickets met de stempels erop te kunnen tonen voor uw vertrek kan u mogelijk toegang tot het schip worden geweigerd.**

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Comanav Ferry Routes

  Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Comanav Ferry

  Aan boord bij Comanav

  De ferry gebruikt door Comanav is de goed uitgeruste cruiseferry de Marakeck. Aan boord van de ferry kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten die een relaxte overtocht garanderen zoals 2 restaurants, barretjes, comfortabele lounges, gezellige hutten en een zwembad.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen