Comanav Ferry

kaart
 • Boek Comanav Ferry snel en gemakkelijk
  Boek Comanav Ferry snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Comanav Ferry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Boek Ferries naar Marokko, Spanje en Italie met Comanav Ferries - Sete, Tanger, Genua & Nador!

Met meer dan 35 jaar aan ervaring op zee verzorgt Comanav ferry overtochten tussen Marokko en Frankrijk en Marokko en Italië. Comanav onderhoudt onder meer de vitale veerbootverbinding tussen Marokko en Frankrijk en vaart tussen de Marokkaanse havens Tanger en Nador en Sète in Frankrijk.

De ferrymaatschappij werd in eerste instantie opgericht om te voorzien in de behoeften van de Marokkaanse markt. Inmiddels is Comanav echter een belangrijke vervoersmaatschappij op de ferry routes van en naar Marokko.

Aan boord bij Comanav

De ferry gebruikt door Comanav is de goed uitgeruste cruiseferry de Marakeck. Aan boord van de ferry kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten die een relaxte overtocht garanderen zoals 2 restaurants, barretjes, comfortabele lounges, gezellige hutten en een zwembad.

Check-in informatie

Check-in is tenminste 3 uur voor vertrek voor alle passagiers. ** Print u alstublieft een kopie van de email bevestiging uit en neem deze mee wanneer u reist. U zult spoedig uw gestempelde tickets ontvangen in een PDF bestand. Deze dient u uit te printen en mee te nemen naar de haven om te kunnen reizen. Als u niet in staat bent om deze tickets met de stempels erop te kunnen tonen voor uw vertrek kan u mogelijk toegang tot het schip worden geweigerd.**