Ferry naar Cyprus

 • Cyprus veerboten
  Cyprus veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Veerboten naar Cyprus
  Veerboten naar Cyprus

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee, na Corsica en Sardinië. Het eiland geniet van hete, droge zomers en is een populaire bestemming voor toeristen uit heel Europa. Met prachtige stranden, helderblauwe zee en heerlijke gerechten, is het makkelijk te zien waarom. Er wordt gezegd dat Cyprus de geboorteplaats is van Aphrodite, de Griekse godin van liefde, schoonheid, plezier en voortplanting.

Reizen in Cyprus

Busdiensten zijn betrouwbaar, comfortabel en goedkoop in het zuiden van Cyprus. Echter, rijden ze niet vaak zoals gepland. In het Noorden, rijden diensten zijn vaker, maar zijn de bussen kleiner en dus duurder.

Taxis hebben een shared services bus-stijl en staan ​​bekend als dolmuş. Deze vervoeren vaak en u kunt overal worden opgehaald binnen de stadsgrenzen.

Autohuur is de makkelijkste manier om rond het eiland te komen, maar met behulp van de veerboot kunt u uw eigen auto meenemen.


Activiteiten

Paphos kasteel is een prachtige gebouw op de haven. Het uitzicht vanaf de top van het kasteel is prachtig en laat u Paphos in volle glorie zien. Als u geïnteresseerd bent in cultuur moet u zeker langs de Paphos kasteel

Pathos Beach
Pathos Beach

De Adonis baden zijn een prachtige omgeving demonstrerend de Cyprus traditie. Ze bevinden zich op 12 kilometer van Pathos. De exotische parcours kunnen bezoekers zien en baden in de twee watervallen. Er is ook een klein cafe, watermolen en fotogalerij.

Het uitzicht vanaf de top van het kasteel is prachtig en laat u Paphos in volle glorie zien

De WaterWorld waterpark in Ayia Napa heeft een variëteit aan spannende glijbanen, boottochten sproeikolom en geisers, om slechts een paar van de mogelijkheden te noemen. Dit zorgt ervoor dat een gezin het grootste deel van de dag zoet is en het is een geweldige plek om te zijn in de hete droge zomer.

AFerry.nl biedt de goedkoopste ferry routes naar Cyprus aan.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen