Ferry Dubrovnik

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Dubrovnik Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Dubrovnik ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Dubrovnik, in Kroatie, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Dubrovnik vanuit Bari.

Dubrovnik Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Dubrovnik worden geëxploiteerd door Jadrolinija. Wanneer u naar een veerboot naar Dubrovnik zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ancona, Bol en Hvar om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Dubrovnik veerboten met Jadrolinija staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Dubrovnik is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Dubrovnik
  • Ferry haven Dubrovnik
  • Ferry haven Dubrovnik

Over Dubrovnik

De ferry haven van Dubrovnik heeft door de tijd heen altijd een belangrijke rol gespeeld in de maritieme handel en vormt dan ook de basis voor de groei en welvaart van de stad. Dubrovnik ligt in het zuiden van Kroatië en heeft een prachtig historisch stadscentrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dubrovnik wordt wel de Parel van de Adriatische Zee genoemd vanwege de helder blauwe zee, adembenemende zichten en de prachtige zandstranden.

De stad is rijk aan prachtige architectuur schatten en beeldhouwwerken. Binnen de stadsmuren van Dubrovnik vindt u mooie paleizen, talrijke kerken, interessante musea en monumenten.

Dubrovnik routebeschrijving

Per Bus

Dubrovnik beschikt over een goed netwerk van stadsbussen en regionale bussen. Ieder uur rijden er bussen naar Split (reistijd 4½ uur) en dagelijks gaan er bussen naar Sarajevo in Bosnië en Kotor in Montenegro. Het busstation ligt in Kantafig in het noorden van de stad.

Dubrovnik Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

Obala Ivana Pavla II, Dubrovnik, Croatia, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen