Ferrimaroc Ferry

Ferrimaroc Ferry
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Ferrimaroc exploiteert het gehele jaar door een veerdienst tussen Almeria in Spanje en Nador in het noordoosten van Marokko. Ferrimaroc was in November 1994 de eerste veerbootmaatschappij die ferry overtochten aanbood op deze route. Ferrimaroc is onlangs overgenomen door Acciona Trasmediterranea en opereert sindsdien als dochteronderneming van deze maatschappij.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ferrimaroc Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Ferrimaroc Ferry
  Ferry Routes Ferrimaroc

  Ferrimaroc voert het gehele jaar ferry overtochten uit tussen Almeria en Nador. Tijdens het zomerseizoen biedt Ferrimaroc tot 20 ferry overtochten aan in beide richtingen. .

  "Scirocco" was de eerste ferry op dit traject en werd gevolgd door de "Mistral" in Juni 1997. In 2005 hebben meer dan 680.000 passagiers en 160.000 voertuigen van de ferry overtocht Almeria - Nador gebruik gemaakt.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen