GA Ferries

GA Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij GA Ferries is momenteel niet online beschikbaar op AFerry.

De comfortabele GA Ferries passagiersdienst is in 1988 opgezet door Mr G. Agoudimos na de aankoop van de ferries Daliana en Milena. Na jarenlange ervaring als succesvolle onderneming in de scheepvaartsector en omdat men in het bezit was van een grote, betrouwbare vloot, besloot men toe te treden tot de passagiersmarkt. De GA Ferries vloot werd verder uitgebreid met de aankoop van de ferries Rodanthi (1990), Marina (1994), Romilda (1994), Dimitroula (1997) en tenslotte in 2000 met de hoge snelheids ferry de Jetferry 1.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit voor alle passagiers 1 uur voor de vertrek van de ferry.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

GA Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met GA Ferries
  Aan boord bij GA Ferries

  Vandaag de dag bestaat de vloot uit 7 conventionele ferries en 1 hoge snelheids ferry. Alle ferries voldoen aan de hoge veiligheidseisen en hebben alle faciliteiten aan boord die je op een moderne ferry mag verwachten.

  Faciliteiten aan boord

  Receptie
  De receptie is 24 uur per dag open om u alle nodige informatie en hulp te verstrekken.

  Telecommunicatie
  Kaarttelefoons aanwezig aan boord.

  Baggage opslag
  Alle veerboten beschikken over een speciale ruimte waar de bagage kan worden opgeslagen. Bagage koel opslaan is eveneens mogelijk. Geld en andere waardevolle eigendommen kunt u in bewaring geven bij de purser, weliswaar op eigen risico.

  Huisdieren aan boord
  Er zijn speciale hutten aan boord waar uw huisdier tijdens de overtocht kan worden ondergebracht. Om hygienische redenen is het niet toegestaan om huisdieren in andere hutten dan die hier speciaal voor bestemd zijn onder te brengen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen