Iscomar Ferries

kaart

Ophalen prijsopgave

De veerbootmaatschappij Iscomar Ferries is momenteel niet beschikbaar op AFerry. Iscomar Ferries

Iscomar Ferries is een Spaans maritiem bedrijf dat passagiers- en vrachtferries exploiteert in het Middellands Zeegebied en zo het vasteland van Spanje en de Balearen Eilanden verbindt. Iscomar Ferries is opgericht in 1979. Het hoofdkantoor van de veerbootmaatschappij is gevestigd in Palma de Mallorca en maakt deel uit van de GRUPO CONTENEMAR (marktleider op het gebied van de zeecontainertransport en aanverwante diensten op het gebied van de goederentransport in Spanje). Iscomar Ferries verzorgt voordelige veerdiensten met een vloot van comfortabele en goed uitgeruste veerboten.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken en dienen hun tickets en instapkaarten voorafgaand aan het vertrek op te halen bij het inschepingskantoor anders wordt u aan boord geweigerd.\nArriveer ruim op tijd in de haven zodat u tijd genoeg heeft om het inschepingskantoor te bezoeken. Het inschepingskantoor ligt namelijk niet altijd in de nabijheid van het dok waarvan de ferry vertrekt.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Iscomar Ferries Routes

  Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Iscomar Ferries
  Aan boord bij Iscomar Ferries

  De huidige vloot van Iscomar Ferries bestaat uit 5 passagiers-, en vrachtschepen, een fast ferry en twee roll-on vrachtferries. Aan boord vindt u onder meer een snackbar, een bar en hutaccommodatie of ruststoelen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen