Iscomar Ferries

kaart
 • Boek Iscomar Ferries snel en gemakkelijk
  Boek Iscomar Ferries snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Iscomar Ferries

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

De veerbootmaatschappij Iscomar Ferries is momenteel niet beschikbaar op AFerry. Iscomar Ferries

Iscomar Ferries is een Spaans maritiem bedrijf dat passagiers- en vrachtferries exploiteert in het Middellands Zeegebied en zo het vasteland van Spanje en de Balearen Eilanden verbindt. Iscomar Ferries is opgericht in 1979. Het hoofdkantoor van de veerbootmaatschappij is gevestigd in Palma de Mallorca en maakt deel uit van de GRUPO CONTENEMAR (marktleider op het gebied van de zeecontainertransport en aanverwante diensten op het gebied van de goederentransport in Spanje). Iscomar Ferries verzorgt voordelige veerdiensten met een vloot van comfortabele en goed uitgeruste veerboten.

Aan boord bij Iscomar Ferries

De huidige vloot van Iscomar Ferries bestaat uit 5 passagiers-, en vrachtschepen, een fast ferry en twee roll-on vrachtferries. Aan boord vindt u onder meer een snackbar, een bar en hutaccommodatie of ruststoelen.

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken en dienen hun tickets en instapkaarten voorafgaand aan het vertrek op te halen bij het inschepingskantoor anders wordt u aan boord geweigerd.\nArriveer ruim op tijd in de haven zodat u tijd genoeg heeft om het inschepingskantoor te bezoeken. Het inschepingskantoor ligt namelijk niet altijd in de nabijheid van het dok waarvan de ferry vertrekt.