Ferry Kefalonia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Kefalonia

Boek uw ferry overtocht tussen Kefalonia en de ferry haven van Brindisi in Italië met de veerbootmaatschappij Endeavor Lines online op AFerry.

Kefalonia is een eiland en departement (nomos) in het noordwesten van Griekenland, gelegen in de Ionische Zee. Het is het grootste eiland van de Ionische eilandengroep (ong 700 km2). De beboste bergen in het zuiden bereiken een hoogte van 1628 meter. De hoogste berg is Mount Enos met zijn hoogste punt, Megalos Seros, op 1628 meter. Het eiland heeft slechts 32.000 bewoners. Het ligt net ten zuiden van het eiland Lefkas ten noorden van het eiland Zakynthos. Hoewel het toerisme naar dit eiland gestaag groeit en er steeds meer hotels en appartementen worden bijgebouwd, komt grootschalig toerisme nog niet voor op Kefalonia. Er is nog voldoende ruimte om te genieten van rust en vrede op verlaten plekjes waar u niemand anders tegenkomt.

De hoofdstad van Kefalonia is sinds 1757 Argostoli en ligt aan de gelijknamige baai. In 1953 richtte een zware aardbeving een enorme schade aan. Slechts een aantal bouwwerken hebben de aardbeving overleefd, zoals de 900 meter lange, stenen Drapanas-boogbrug en een obelisk in het centrum van de stad die de datum waarop het is gebouwd herdenkt. Een ieder die Kefalonia bezoekt zal onder de indruk zijn van de schitterende kustlijn, het azuurblauwe water en de groene bergen.

  • Ferry haven Kefalonia
  • Ferry haven Kefalonia
  • Ferry haven Kefalonia

Ferry haven Kefalonia faciliteitenDe faciliteiten in de ferry haven van Kefalonia zijn beperkt.

Ferry haven Kefalonia routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven is makkelijk over de weg bereikbaar.

Kefalonia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen