Ferry naar Letland

kaart

Ophalen prijsopgave

Veerboot routes naar Letland

Letland

Letland is een vakantiebestemming in opkomst. Ontdek met AFerry de indrukwekkende kasteelruïnes, de prachtige stille zandstranden, de trendy winkels en de typisch Letse restaurants.

Speciale aanbieding

 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
Letland staat bekend om haar uitzonderlijke natuurschoon. Bijna de helft van het land bestaat uit dichte naaldbossen met een zeer gevarieerde flora en fauna. In het oosten van Letland vindt u idyllische meertjes en mooie riviervalleien. Door het hele land heen stromen tal van rivieren. De grootste rivier van Letland, waaraan ook de hoofdstad Riga ligt, is de Daugava of Westelijke Dwina.

De beste tijd om Letland te bezoeken is van Juni tot half-September wanneer het warm is en de lokale producten volop beschikbaar zijn. In de maanden Oktober en November is het aantal uren daglicht beperkt. In de wintermaanden en dan met name in December kan de temperatuur behoorlijk dalen.

Reizen in Letland

Wanneer u met de auto naar Letland reist, houdt u er dan rekening mee dat van 1 December tot 1 Maart winterbanden verplicht zijn. Het gehele jaar door dient u overdag gebruik te maken van dimlicht. Over het algemeen zijn de snelwegen in Letland van goede kwaliteit. In grote steden zoals Riga en Liepaja is het openbaar vervoer goed geregeld met uitstekende bus-, tram- en trolleyverbindingen.

Recensies

 • 05 Jul 2019
  Stena Gothica is super
  • Goed werk, bedankt aan iedereen

   Beoordeling door ZANNA NEDILKO

 • 25 Jul 2018
  Ļoti izpalīdzīgs, profesionāls un jauks personāls
  • Ideāls veids lai sāktu atvaļinājumu!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen