Ferry Lübeck

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Lübeck.

Ferry haven Lübeck (Travemünde)

Lübeck, de grootste ferry haven van Duitsland aan de Oostzee, ligt aan de monding van de rivier de Trave. Dankzij de strategische ligging in het zuidwestelijke hoek van de Oostzee, heeft de ferry haven een groot aantal goede bootverbindingen met Scandinavië en de Baltische Staten. Lübeck is een aantrekkelijke haven voor passagiers en vracht vanwege de goede weg- en spoorverbindingen met de rest van Duitsland en Europa.

Let op! Lübeck ferries vertrekken vanuit en komen aan in de nabijgelegen haven van Travemünde.

Lübeck is een aantrekkelijke historische stad in de deelstaat in Sleeswijk-Holstein. De prachtige oude stadskern tussen de rivierarmen van de Wakenitz en de Trave staat sinds 1987 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Lübeck heeft unieke bezienswaardigheden zoals de stadspoort Holstentor, de St.Marien-Kerk, het raadhuis en Kanselarijgebouw, gangen en binnenplaatsen, het Heiligen-Geist hospitaal en een groot aantal interessante musea.

De stad is ook bekend vanwege zijn marsepein en bier. De banketbakker Johann Georg Niederegger wordt beschouwd als de uitvinder van deze zoete traktatie. Marsepein is dan ook een van de populairste souvenirs van Lübeck. Lübeck heeft tevens een beroemde kerstmarkt.

Niet ver van Lübeck vindt u een aantal prachtige zandstranden.

  • Ferry haven Lübeck
  • Ferry haven Lübeck
  • Ferry haven Lübeck
Ferry haven Lübeck / Travemünde faciliteiten

De terminals in de ferry haven van Lübeck / Travemünde bieden tal van faciliteiten voor een vlotte passage van reizigers.

Lübeck Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen