Ferry Marmaris

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Marmaris

Boek uw ferry overtocht tussen Marmaris in Turkije en de ferry haven van Rhodos in Griekenland met met de veerbootmaatschappij Sea Service op AFerry.

Marmaris is een gezellig badplaats met een ruim assortiment aan winkeltjes, barretjes en restaurants en een mooi strand. Marmaris ligt aan een baai omringd door met naaldbomen begroeide heuvels. De badplaats combineert natuurlijke schoonheid met een enorme levenslust. Marmaris staat bekend om het bruisende nachtleven, geen andere plaats aan de zuidkust kan hier aan tippen. Langs de kustboulevard, die loopt van Marmaris tot aan Içmeler, vindt u talrijke clubs en barretjes. De badplaats Içmeler ligt aan een baai 9 km ten westen van Marmaris. Anderzijds biedt het platteland rondom Marmaris diverse mogelijkheden om kennis te maken met de Turkse cultuur. U vindt hier schilderachtige weggetjes en sympathieke dorpjes die leiden naar oude ruines en onbedorven stranden. Marmaris is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en een van de populairste vakantieplaatsen in Turkije.

  • Ferry haven Marmaris
  • Ferry haven Marmaris
  • Ferry haven Marmaris

Ferry haven Marmaris faciliteitenBij de passagiersterminal aan het eind van de pier in de ferry haven Marmaris vindt u diverse faciliteiten zoals een informatiebureau, openbare telefoons, douanefaciliteiten, toiletten, airconditioning, een restaurant en belastingvrije winkels. Voor de passagiersterminal is een taxistandplaats en een parkeerterrein voor lang en kort parkeren.

Ferry haven Marmaris routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven ("liman" in het Turks) ligt net voorbij de Marina Netsel in het oosten van Marmaris. Rij vanuit het oosten van Marmaris de Mustafa Muni Relgin Bulvari af, rij vervolgens voorbij het busstation naar de Marina.
Volg vanuit het westen van Turnuc, Icmeler of Marmaris de centrale Marmaris weg en ga naar links bij de Ataturk Bulvari, volg de straat Ulusal Egemenlik tot u het eind van dit resort bereikt en volg dan de instructies naar de Marina zoals hierboven vermeld.

Marmaris Kaart

Bekijk map

Havenadres

Sea Service

Marina Otoparki, 48700 Marmaris, Turkey

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen