Montenegro Lines

Montenegro Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Montenegro Lines Ferries houdt zich voornamelijk bezig met het vervoer van passagiers en vracht over zee op ferry routes tussen Montenegro en Italië (Bar-Bari-Bar en Bar-Ancona-Bar) en tussen Italië en Albanië (Bari-Durres-Bari).

Overzicht

Check-in informatie

Meldt u uiterlijk 2 uur voor het geplande vertrek bij de check-in. Passagiers die te laat zijn voor de check-in verliezen hun ticket en het recht op de overtocht, de accommodatie en het vervoer van hun voertuig. Er vindt geen restitutie plaats. Passagiers dienen er voor te zorgen dat zij uiterlijk 30 min. voor vertrek aan boord zijn.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Montenegro Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Montenegro Lines

  Aan boord bij Montenegro Lines

  De vloot van Montenegro Lines bestaat uit de ferries de "Sveti Stefan" en de "Sveti Stefan II". Aan boord van beide ferries vindt u tal van faciliteiten zoals comfortabele hutten en ruststoelen, ruime lounges en goede restaurants.

  Recensies

  • 17 Sep 2016
   Slechtste ervaring ooit!
   • De overtocht van Bar naar Bari zal ik sterk afraden! Het begint al verschrikkelijk bij de incheck procedure. Er waren twee beambten beschikbaar om het hele schip te controleren. Dit resulteerde in een twee uur lange rij in een ruimte zonder frisse lucht. Vervolgens was het personeel op het schip zeer onprofessioneel en vooral met elkaar bezig. Het schip was oud en smerig. Alle toiletten waren verstopt. Als student waren we wel wat viezigheid gewend maar dit was een aanslag op je gezondheid. In de ruimte met slaapstoelen werd heel de nacht feest gevierd. Opmerkingen van reizigers die wilde slapen werden genegeerd en de bemanning was nergens te bekennen. Door het schip heen lage overal mensen op de grond te slapen met luchtbedden, matjes, veldbedden etc.. Als student Maritieme Techniek was ik geschokt. Een calamiteit aan boord zou leiden tot een onoverzichtelijke chaos. Elke norm van veiligheid werd overtreden aan boord van dit schip.

    Beoordeling door Vincent

  • 19 Aug 2016
   Zeer oud schip en onvriendelijke bemanning
   • Slechtste ervaring met een Ferry ooit! Vies oud schip, onveilig gevoel en in de nacht zeer luidruchtige mensen.

    Beoordeling door Vincent

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen