Ferry Motril

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Motril

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ferry Motril - Prijzen vanaf 478 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Motril ferry overtocht online op AFerry. U kunt Motril gebruiken om veerboten rond Spanje te nemen en ook naar Marokko. Binnenlandse services in Spanje zijn beschikbaar van Motril tot Melilla terwijl veerboten weg van Spanje varen naar Al Hoceima en Nador.

Motril Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Motril worden geƫxploiteerd door Naviera Armas. Wanneer u naar een veerboot naar Motril zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Almeria, Gibraltar en Malaga om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Motril veerboten met Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Motril is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Motril

Motril heeft een haven waar u van kan doen, van winkelen tot vissen. De haven verbindt het zuiden van Spanje met het noorden van Marokko.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen

Motril Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 22 Sep 2016
  Slechte service
  • Boot moest om 11uur savonds vertrekken maar kwam pas om half 1 snachts aaan vertrok om 1uur. Op de boot was het een drama je kan geen enkele zit plek vinden, mensen liggen of op de banken of nemen 2 zitplekken in beslag. Eindstand was het op de grond slapen zitten. Heel erg hinderlijk voor mensen met kinderen die niet kunnen slapen. Je betaald voor een zitplek en zelfs die heb je niet kunnen vinden.

   Beoordeling door Anon

 • 10 Sep 2016
  onrustige zee
  • korte overtocht ondanks onrustige zee.. bemanning was hele reis beschikbaar om passagiers daar waar nodig was te helpen. Heel veel mensen waren misselijk en veel moesten overgeven door erg onrustige zee! Complimenten aan bemanning !!!

   Beoordeling door Anon