Nautas Al Maghreb Ferry

Nautas Al Maghreb Ferry
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nautas Al-Maghreb is in 2003 opgericht door de populaire Spaanse veerbootmaatschappij Balearia om ferry overtochten uit te voeren tussen Algeciras in Spanje en Tanger in Marokko.

Ferry Routes Nautas Al Maghreb

Nautas Al-Maghreb gebruikt op de route Algeciras - Tanger fast ferries. U kunt kiezen uit meerdere ferry overtochten per dag. De vaartijd tussen Algeciras en Tanger bedraagt nog geen uur. Nautas al-Magreb opereert als een divisie van de maatschappij Balearia die ferry overtochten tussen Barcelona, Denia, Ibiza, Menorca, Majorca en Formentera aanbiedt.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Nautas Al Maghreb Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Nautas Al Maghreb Ferry

  Aan boord bij Nautas Al Maghreb

  Het verkeer op de ferry route tussen Algeciras en Tanger is sinds de oprichting van Nautas Al Maghreb aanzienlijk toegenomen. Nautas Al Maghreb vaart op deze route met een vloot van fast ferries speciaal ontwikkeld voor deze ferry overtocht. Aan boord van de comfortabele ferries kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten zoals een barretje en een winkeltje.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen