NEL Lines

kaart

Ophalen prijsopgave

NEL Lines

De veerbootmaatschappij NEL Lines is momenteel niet online beschikbaar, maar zal binnenkort te boeken zijn op AFerry.

Met meer dan 35 jaar ervaring op zee verzorgt NEL Lines ferry overtochten tussen en naar de Griekse eilanden. NEL Lines biedt ferry overtochten aan naar tal van bestemmingen in het noordoosten van de Egeïsche Zee en naar verschillende Cycladen eilanden.

Ferry Routes NEL Lines

NEL Lines ferries varen geregeld naar diverse Cycladen eilanden zoals Amorgos, Anafi, Mykonos, Tinos, Syros, Thirasia, Koufonisia, Schinousa, Danousa, Heraklion, Andros, Ios, Folegandros, Milos, Kimolos, Sifnos, Sikinos, Serifos, Kythnos en Kea.

Vanuit Thessaloniki en Piraeus vaart NEL Lines naar een aantal Egeïsche Eilanden zoals Chios, Lesbos (Mytilini) en Limnos.

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met NEL Lines
Aan boord bij NEL Lines

NEL Lines is een van de grootste veerbootmaatschappijen in Griekenland met moderne ferries. De vloot van NEL Lines bestaat uit een combinatie van fast ferries en conventionele ferries. Alle fast ferries zijn uitgerust met comfortabele economy en first class ruststoelen, een receptie, lounge met satelliet TV, café en een bar. Op de conventionele ferries vindt u verschillende type hutten, een bar, restaurant, telefoon en internetcorner en een cadeauwinkel. Zowel de fast ferries als de conventionele ferries zijn voorzien van air-conditioning.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen