NEL Lines

NEL Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

NEL Lines

De veerbootmaatschappij NEL Lines is momenteel niet online beschikbaar, maar zal binnenkort te boeken zijn op AFerry.

Met meer dan 35 jaar ervaring op zee verzorgt NEL Lines ferry overtochten tussen en naar de Griekse eilanden. NEL Lines biedt ferry overtochten aan naar tal van bestemmingen in het noordoosten van de Egeïsche Zee en naar verschillende Cycladen eilanden.

Ferry Routes NEL Lines

NEL Lines ferries varen geregeld naar diverse Cycladen eilanden zoals Amorgos, Anafi, Mykonos, Tinos, Syros, Thirasia, Koufonisia, Schinousa, Danousa, Heraklion, Andros, Ios, Folegandros, Milos, Kimolos, Sifnos, Sikinos, Serifos, Kythnos en Kea.

Vanuit Thessaloniki en Piraeus vaart NEL Lines naar een aantal Egeïsche Eilanden zoals Chios, Lesbos (Mytilini) en Limnos.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

NEL Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met NEL Lines
  Aan boord bij NEL Lines

  NEL Lines is een van de grootste veerbootmaatschappijen in Griekenland met moderne ferries. De vloot van NEL Lines bestaat uit een combinatie van fast ferries en conventionele ferries. Alle fast ferries zijn uitgerust met comfortabele economy en first class ruststoelen, een receptie, lounge met satelliet TV, café en een bar. Op de conventionele ferries vindt u verschillende type hutten, een bar, restaurant, telefoon en internetcorner en een cadeauwinkel. Zowel de fast ferries als de conventionele ferries zijn voorzien van air-conditioning.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen