Norfolkline Irish Sea

Norfolkline Irish Sea
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Norfolkline Irish Sea Ferries heeft in 2005 de ferry routes naar Ierland van de voormalige veerboot maatschappij Norse Merchant Ferries overgenomen. De moderne ferries beschikken over uitgebreide voorzieningen zoals een restaurant, bioscoop en ruime hutten zodat u verzekerd bent van een comfortabele overtocht.

Boek nu uw boot ticket voor uw ferry overtocht online op AFerry en vaar over de Ierse Zee naar Liverpool (Birkenhead) vanuit de veerboot haven van Belfast of Dublin met de veerbootmaatschappij Norfolkline Irish Sea Ferries.

Norfolkline verzorgt naast de passagiers veerdiensten tussen Engeland en Ierland ook ferry overtochten tussen Frankrijk en Engeland. Norfolkline verzorgt 10 keer per dag een ferry overtocht tussen de veerboot haven van Duinkerken in Frankrijk en Dover in Engeland.

Overzicht

Check-in informatie

Het inchecken van passagiers start 2 uur vóór het vastgestelde tijdstip van vertrek. De incheckbalies sluiten 1 uur vóór het vertrek van het schip. Passagiers die zich ná dit tijdstip melden worden niet aan boord van het schip toegelaten en verliezen hun ticket – zonder recht te hebben op restitutie of een kostenloze boekingswijziging.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Norfolkline Irish Sea Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Norfolkline Irish Sea

  Aan boord bij Norfolkline Irish Sea:

  Dublin Viking

  De Dublin Viking is een moderne RO/PAX ferry, gebouwd in 1997 in Donada, Spanje. De Dublin Viking vaart momenteel onder de Engelse vlag op de ferry route tussen de veerboot haven Dublin in Ierland en Liverpool in Engeland. Lagan Viking

  De Lagan Viking is een RO/PAX ferry, gebouwd in 1997 in Donada, Spanje. De Dublin Viking vaart momenteel onder de Engelse vlag op de ferry route tussen de veerboot haven Dublin in Ierland en Liverpool in Engeland.

  Liverpool Viking

  De Liverpool Viking, gebouwd in 1997 in Donada in Spanje, is een RO/PAX ferry en tegelijkertijd in gebruik genomen als de Dublin Viking. De Liverpool Viking vaart momenteel onder de Engelse vlag op de ferry route tussen de veerboot haven Dublin in Ierland en Liverpool in Engeland.

  Mersey Viking

  De Mersey Viking is een RO/PAX ferry gebouwd in 2005 in Italie. De Mersey Viking vaart onder de Italiaanse vlag op de ferry route tussen de veerboot havens van Belfast en Liverpool.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen