Ferry Penzance

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Penzance, gelegen aan de zuidkust van Engeland, is de grootste plaats in het westen van Cornwall. Het is ongeveer 120 kilometer verwijderd van het mooie Plymouth. Vanaf Penzance kunt u de overtocht nemen naar het zonnige Isle of Scilly. De eilanden liggen in de Golfstroom, waardoor het zelden vriest of sneeuwt op de eilanden. Op deze pagina vind u de dienstregelingen en tarieven voor uw overtocht. Daarnaast staan op de pagina speciale aanbiedingen voor uw overtocht.

  • Ferry haven Penzance
  • Ferry haven Penzance
  • Ferry haven Penzance

Overtochten van en naar Penzance

Isles of Scilly is verantwoordelijk voor de overtochten tussen Penzance en de Isles of Scilly. De overtocht duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten aan boord van de Scillonian III, aan boord van deze boot is er een lounge waar u kunt genieten van het uitzicht. Ook is er een mogelijkheid om iets te eten en te drinken in het cafe.

Penzance Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isles of Scilly Travel

Newlyn Pier & Harbour Commissioners, Cornwall, TR18 5HW, UK

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen