Ferry Playa Blanca - Corralejo

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan
 • 6-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan
 • 5-overtochten dagelijks
  25 min
  Geef prijs aan

De Playa Blanca - Corralejo veerdienst verbindt Lanzarote met Canarische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas.

Boek een ferry van Playa Blanca naar Corralejo met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Playa Blanca. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Playa Blanca naar Corralejo vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Playa Blanca naar Corralejo, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Playa Blanca naar Corralejo, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Corralejo

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Playa Blanca naar Corralejo. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Playa Blanca naar Corralejo is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Playa Blanca - Corralejo prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Playa Blanca naar Corralejo verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Playa Blanca - Corralejo ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Playa Blanca naar Corralejo route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Playa Blanca naar Corralejo reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Playa Blanca - Corralejo is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Feb 2019
  Perfect!
  • Uitstekend georganiseerde ferry-overtochten!

   Beoordeling door KRUIN VAN TOLEDO

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen