Ferry Ramsgate

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Ramsgate

Boek uw ferry overtocht tussen Ramsgate in Engeland en de ferry haven van Oostende in België met de veerbootmaatschappij Transeuropa Ferries op AFerry. Op deze ferryverbinding werkt Transeuropa Ferries samen met de Franse maatschappij LD Lines.

De veerdienst tussen Ramsgate en Oostende vormt de enige directe ferry verbinding via het Kanaal tussen Engeland en België. U heeft de keuze uit 3 ferry overtochten per dag in beide richtingen. De vaartijd tussen Ramsgate en Oostende bedraagt vier uur. De veerbootmaatschappij Transeuropa Ferries accepteert geen voetpassagiers, huisdieren en touringcars op haar ferry overtochten.

Ramsgate is een aantrekkelijke badplaats in Kent (Zuid-Engeland) met prachtige stranden, witte kliffen en vriendelijke mensen. Het deel van Kent waar Ramsgate ligt staat bekend als het Isle of Thanet. Het beslaat een gebied van 45 km². Naast Ramsgate zijn ook Margate en Broadstairs twee belangrijke vakantieplaatsen in dit gebied. Ieder plaatsje heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden. U kunt in de omgeving genieten van talloze recreatiemogelijkheden zowel in het hoog- als in het laagseizoen. Er worden regelmatig festivals, manifestaties en sportactiviteiten georganiseerd. Daarnaast kunt u op de 17 stranden verschillende watersportmogelijkheden beoefenen zoals surfen, jetskiën en waterfietsen. Voor een meer ontspannen verblijf kunt u terecht in een van de cafe's, restaurants en pubs of in een van de musea en tuinen waar u heerlijk rond kunt wandelen.

  • Ferry haven Ramsgate
  • Ferry haven Ramsgate
  • Ferry haven Ramsgate

Ferry haven Ramsgate faciliteitenDe ferry haven van Ramsgate beschikt over alle moderne faciliteiten zoals winkels, cafe's, lounges en parkeermogelijkheden en heeft uitstekende aankomst- en vertreklounges die meer dan 2.000.000 passagiers per jaar kunnen verwerken.

Ferry haven Ramsgate routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Ramsgate ligt op het oostelijke puntje van Kent en is over de weg goed te bereiken via de A2/A20 of de M2/M20. Ramsgate ligt ong. 127 km ten zuidoosten van Londen.

Per Trein
De maatschappij South Eastern Trains onderhoudt een geregelde treinverbinding tussen de ferry haven van Ramsgate en London Charing Cross, London Victoria en London Cannon Street.

Per Bus
De busmaatschappij National Express verzorgt vanuit verschillende plaatsen in Engeland busdiensten naar de ferry haven van Ramsgate.

Ramsgate Kaart

Bekijk map

Havenadres

Transeuropa Ferries

Car ferry Terminal, New Port, Ramsgate, Kent., CT11 9FT, England

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen