Red Star Ferries

Red Star Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De ferrymaatschappij Red Star Ferries onderhoudt veerdiensten tussen Italië en Albanië. Red Star Ferries biedt ferry overtochten aan tussen de Italiaanse haven Brindisi en de Albanese haven Vlore.

Overzicht

Check-in informatie

All Passengers should be at the embarkation area of the ship three (3) hour before departure. Any passengers not in time for the sailing are not entitled to a refund of the fare paid.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Red Star Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Red Star Ferries
  Aan boord bij Red Star Ferries

  De vloot van Red Star Ferries bestaat uit goed uitgeruste, moderne ferries. De faciliteiten aan boord zijn onder meer comfortabele lounges, een restaurant, bar, snackbar, standaard en luxe hutten en ruststoelen.

  Recensies

  • 10 Aug 2016
   Overtocht naar Griekenland
   • Wat een teleurstelling. Vreselijk oud schip met oude faciliteiten. Hadden een hut geboekt, maar dat stelde helaas ook niet veel voor. Volgende keer maar met een andere ferry.

    Beoordeling door tinus

  • 31 Aug 2012
   Lange reis
   • Afgelopen augustus hebben wij een overtocht gemaakt van Vlore naar Brindisi met Red Star Ferries. Deze overtocht zou 4.5 uur duren (van 12:00 tot 16:30). Op de tickets stond vermeld dat wij 3 uur van tevoren in de haven aanwezig moesten zijn en aldus waren wij om 9:00 present. We mochten als eersten aan boord (met auto). Omdat de overtocht overdag was hadden wij dekplaatsen gereserveerd. Het feit dat wij als eerste aan boord konden bracht enerzijds het geluk met zich mee dat wij op ons gemak aan een tafel konden gaan zitten, anderzijds moet je wel langer wachten. En dat hebben we geweten! De ferry vertrok niet op de afgesproken tijd, integendeel, om 15:30 reden er nog steeds auto's aan boord. Uiteindelijk is de boot met ruim 4 uur vertraging vertrokken, zonder mededelingen of excuses van het personeel of de maatschappij. Als de tijd die gewacht moest worden voor de douane in Italie ook meegerekend wordt heeft deze overtoch ons ruim 14 uur gekost; we waren pas na 11 uur voorbij de douane. Al met al geen comfortabele reis maar voor de lage prijs (127 euro voor 2 personen en een auto) moet je ook niet teveel verwachten.

    Beoordeling door Anon

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen