Ferry Rhodos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Rhodos Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Rhodos ferry overtocht online op AFerry. U kunt Rhodos gebruiken om veerboten rond Dodekanesos eilanden te nemen en ook naar Cycladen, Griekenland, Kreta en Turkije. Binnenlandse services in Dodekanesos eilanden zijn beschikbaar van Rhodos tot Leros en Symi terwijl veerboten weg van Dodekanesos eilanden varen naar Piraeus en Santorini.

Rhodos Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Rhodos worden geëxploiteerd door Aegeon Pelagos, Blue Star Ferries, Dodecanese Flying Dolphins en Dodekanisos Seaways. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Rhodos opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Rhodos zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Veerboten met Aegeon Pelagos en andere bedrijven die van en naar Rhodos varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Rhodos is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Rhodos
 • Ferry haven Rhodos
 • Ferry haven Rhodos

Over Rhodos

Rodos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en is het grootste eiland van van de Dodekanesus Eilanden. Het prachtige eiland beslaat 1398 km². De Dodekanesus Eilanden liggen van alle Griekse Eilanden het meest oostelijk en liggen vlak bij het Turkse vasteland (Asia Minor). De Dodekanesus Eilanden zijn schitterend en zeer verscheiden. Rhodos wordt van alle 12 Dodekanesus Eilanden het drukst bezocht. Vooral het prachtige landschap en de fascinerende geschiedenis geschiedenis trekt toeristen aan. Rhodos is het op twee na grootste Griekse eiland.

Rhodos heeft een interessante geschiedenis. Hier stond ooit een van de Zeven wereldwonderen van de Oude Wereld, namelijk de Colossus van Rhodos, een resuachtig standbeeld dat bij de haven stond maar werd vernietigd door een aardbeving in 237 v. Chr. Rhodos is een stad rijk aan geschiedenis. Tientallen historische bezienswaardheden zijn hier getuige van zoals de overblijfselen van een nederzetting uit de 14de eeuw van de ridders van de Heilige Johannes. Aan de oostkust van het eiland vindt u prachtige zandstranden waar voornamelijk toeristen uit Noord-Europa gebruik van maken.

De haven van Rhodos ligt in het noordoostelijke deel van de oude stad. Er gaan geregeld ferries naar de meeste eilanden in de Aegische Zee, naar Pireaus en internationale ferries naar Turkije (Marmaris, Bodrum, Datca).

Rhodos heeft gemiddeld 300 dagen zon per jaar.

Rhodos faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Rhods biedt passagiers diverse faciliteiten.

Rhodos routebeschrijving

Per Bus

Vanuit Rhodos-Stad rijden er bussen naar de ferry haven, de belangrijkste bezienswaardigheden en een groot aantal dorpen op het eiland.

Rhodos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Aegeon Pelagos

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Blue Star Ferries

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Blue Star Ferries

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Dodekanisos Seaways

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Tuana Maritime

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Dodecanese Flying Dolphins

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Sea Service

Rhodes port, Rhodes city, Rhodes, Dodecanese, Greece

Recensies

 • 23 Jul 2018
  Plezierig
  • Mooie boot, vriendelijk personeel en lekker eten. De overtocht is een plezierige bezigheid met Blue Star ferries.

   Beoordeling door ANDR JANSEN

 • 19 May 2015
  Perfecte trip
  • Geweldige boot, geweldige faciliteiten, geweldige crew! Heerlijke hut. Enige minpuntje......onze hut stond genoteerd voor Kos waardoor wij 2 uur te vroeg gewekt werden.

   Beoordeling door Cees

 • 11 Nov 2014
  Geen restitutie
  • het is jammer dat je geen geld terug krijg als je op een andere datum wil reizen .Had eerst op 19 aug geboekt maar kon al op 29 july reizen moest opnieuw een enkele reis boeken. De reis is verder goed verlopen.

   Beoordeling door Adriaan de Doelder

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen