Ferry Salerno

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Salerno Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Salerno ferry overtocht online op AFerry. U kunt Salerno gebruiken om veerboten rond Italie te nemen en ook naar Malta, Sicilie en Tunesie. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Salerno tot Amalfi en Positano terwijl veerboten weg van Italie varen naar Catania, Messina, Tunis en Valletta.

Salerno Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Salerno worden geëxploiteerd door Caronte & Tourist, Grimaldi Lines en Travelmar. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Salerno opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Salerno zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Genua, Livorno en Napels om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Salerno veerboten met Caronte & Tourist, Grimaldi Lines en Travelmar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Salerno is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Tunis - Salerno
(Grimaldi Lines)
€ 261
 • Geboekt: dinsdag 15 september 2020
 • Reizen: zondag 13 december 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 4
 • Ferry haven Salerno
 • Ferry haven Salerno
 • Ferry haven Salerno

Over Salerno

De ferry haven van Salerno ligt ten westen van de stad aan de schitterende kust van Amalfi.

Salerno is een stad in Campanië, Italië. Het is de hoofdstad van de provincie Salerno en prachtig gelegen aan de Golf van Salerno. Salerno is rijk aan historie en traditie.

Het voor- en het najaar zijn zeer aangenaam aan de Napelstaanse Rivièra. In de zomer kan het er echt heet worden. Voeg hier aan toe de helder blauwe zee, het gezellige leven op straat en het rustige levensritme en zie hier het recept voor een heerlijk verblijf in Salerno.

De stad heeft zijn prachtige middeleeuwse binnenstad weten te behouden. In Salerno stond de Schola Medica Salernitana, een van de oudste universiteiten van Europa. De Schola Medica Salernitana was tijdens de Middeleeuwen een van de belangrijkste instituten op het gebied van de medische kennis. Een imposante bezienswaardigheid is de 12de eeuwse kathedraal in Salerno. De stad heeft een prachtige promenade met een fantastisch panorama, palmbomen, oude gebouwen en vele bars en restaurants met gezellige terrasjes.

Vanuit Salerno zijn de pittoreske plaatsjes langs de kust van Amalfi gemakkelijk met de bus en de boot te bereiken. Vlakbij Salerno ligt Paestum, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen in Italië. Hier kunt u tal van overblijfselen van Griekse en Romeinse tempels en gebouwen bewonderen.

Salerno faciliteiten

De ferry haven in Salerno biedt passagiers meerdere faciliteiten en diensten.

Salerno routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Salerno ligt ten westen van de stad is gemakkelijk bereikbaar via de A3 (E45) en de E841. Rij de stad in via de A3. De ferry haven staat goed aangegeven.

Salerno Kaart

Bekijk map

Havenadres

NLG

Molo Manfredi, Salerno, , Italy

Grimaldi Lines

Salerno Auto Terminal, Salerno SA, Italy,, 84 121, Italy

Travelmar

Porto turistico "Masuccio Salernitano", Piazza Della Concordia, 84122 Salerno SA,, Italy

Recensies

 • 01 May 2019
  Fijne overtocht Messima Salerno
  • De bootreis was relaxed op het 184m lange schip. Fijne slaapcabine, fijne douche, fijn ontbijt. Enige punt van aandacht is dat er geen bus naar de opstapplaats rijdt (niet fijn als je te voet bent). Het is 2km wandelen met alle bagage. Te doen, maar kan nog beter!

   Beoordeling door Anon

 • 25 Mar 2019
  Cheap
  • Due to weather conditions a one day delay but a quick passage to Salerno against a very reasonable price. I was not happy with the fact that as a person without any vehicle I nevertheless had to check in at 10.00 while they knew already then that departure would only be at 16.30. Also the quality of the food was somewhat meagre.

   Beoordeling door JPT

 • 19 Sep 2014
  overtocht
  • Inchecken verliep chaotisch. Ferry vertrok 3 uur te laat, heeft dit gedurende de reis wel weer ingehaald. Vieze oude boot, geen warm water in de hut. Omdat mensen geen hut/slaapstoel willen, liggen er overal op de boot (in de gangen en bars) mensen te slapen. Het liefst blijf je in je hut. Iets drinken in de bar is ook niet gezellig, want overal liggen slapende/snurkende mensen.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen