Silja Line

Silja Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een Silja ferry te boeken naar Finland, Aland, Letland, Estland en Zweden. Silja is een van de toonaangevende Europese veerdiensten die cruise-stijl ferry overtochten aanbiedt. Silja exploiteert momenteel het modernste vloot in de Oostzee onder de merken Tallink en Silja Line . AFerry heeft altijd de beste deals en speciale aanbiedingen voor Tallink Silja Line ferries.

U kunt AFerry gebruiken om Silja Line ferries te boeken naar Helsinki, Stockholm, Tallinn, Riga en meer. Voor alle Silja Line routes en voor de laatste Silja Line ferry prijzen en vaartijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerde Silja Line ferry tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Silja Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Silja Line

  Aan boord bij Silja Line

  Aan boord wacht u elegante accommodatie, een diversiteit aan restaurants, belastingvrij winkelen met de nieuwste trends van topmerken maar ook internationaal entertainment en een echte casino-omgeving.

  Silja Line ferry's

  De Tallink vloot bestaat uit 18 moderne veerboten-. Op de route Helsinki - Tallinn varen de Star en Superstar . Op de route Helsinki - Stockholm vaart de Silja Serenade en de Silja Symphony . Op de route Stockholm - Riga varen de Isabelle en de Romantika Op de route Stockholm - Turku varen de Galaxy en de Baltic Princess

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen