Silja Line

kaart
 • Boek Silja Line snel en gemakkelijk
  Boek Silja Line snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Silja Line

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

U kunt AFerry gebruiken om een Silja ferry te boeken naar Finland, Aland, Letland, Estland en Zweden. Silja is een van de toonaangevende Europese veerdiensten die cruise-stijl ferry overtochten aanbiedt. Silja exploiteert momenteel het modernste vloot in de Oostzee onder de merken Tallink en Silja Line . AFerry heeft altijd de beste deals en speciale aanbiedingen voor Tallink Silja Line ferries.

U kunt AFerry gebruiken om Silja Line ferries te boeken naar Helsinki, Stockholm, Tallinn, Riga en meer. Voor alle Silja Line routes en voor de laatste Silja Line ferry prijzen en vaartijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerde Silja Line ferry tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Aan boord bij Silja Line

Aan boord wacht u elegante accommodatie, een diversiteit aan restaurants, belastingvrij winkelen met de nieuwste trends van topmerken maar ook internationaal entertainment en een echte casino-omgeving.

Silja Line ferry's

De Tallink vloot bestaat uit 18 moderne veerboten-. Op de route Helsinki - Tallinn varen de Star en Superstar . Op de route Helsinki - Stockholm vaart de Silja Serenade en de Silja Symphony . Op de route Stockholm - Riga varen de Isabelle en de Romantika Op de route Stockholm - Turku varen de Galaxy en de Baltic Princess

Video

Silja Line YouTube Video