Ferry Skikda

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Skikda Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Skikda ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Skikda, in Algerije, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Skikda vanuit Genua en Marseille.

Skikda Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Skikda worden geëxploiteerd door Algerie Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Skikda zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Skikda veerboten met Algerie Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Skikda is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Skikda
  • Ferry haven Skikda
  • Ferry haven Skikda

Over Skikda

De ferry haven van Skikda ligt in de Golf van Stora aan de monding van de rivier de Wadi Safsaf in het noordoosten van Algerije. De haven van Skikda is een belangrijk distributiecentrum voor de import en export van en naar het oosten en zuiden van Algerije.

De haven van Skikda speelt ook een belangrijke rol in de distributie van aardolie en petrochemische producten en is een belangrijke vissershaven. De vangst, voornamelijk sardines, wordt hier ook ingeblikt.

Skikda werd tijdens de Franse bezetting Philippeville genoemd. Aan het einde van de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog in 1962 werd de naam veranderd in Skikda. Skikda is een mooie Mediterrane stad met prachtige stranden en een warm Mediterraan klimaat.

Een populaire vakantieplek in Skikda voor zowel de Algerijnen zelf als buitenlandse bezoekers is Collo. Collo heeft mooie, lange en schone zandstranden. Daarnaast zijn er tal van hiking mogelijkheden in het nabijgelegen bosgebied.

In Skikda staat het grootste Romeinse theater van Algerije. In het lokale museum kunt u Romeinse vondsten bewonderen.

Op 65 km van Skikda ligt het kustresort Marsa met rustige stranden en een reusachtig moerasland met rivieren geschikt voor eco-toerisme.

Skikda Kaart

Bekijk map

Havenadres

Algerie Ferries

Rue Ali Abdenour, Sakikdah, Algeria

Corsica Linea

Rue Ali Abdenour, Sakikdah, Algeria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen