Ferry Southsea

kaart

Ophalen prijsopgave

Ferry haven Southsea

Boek uw ferry overtocht tussen Southsea (Portsmouth) en de ferry haven van Ryde op het eiland Wight met de veerbootmaatschappij Wightlink Ferries en Hovertravel op AFerry.

Southsea ligt op het zuidelijke puntje van Portsea Island op slechts anderhalve km van het stadscentrum van Portsmouth. Southsea en Portsmouth zijn met elkaar vergroeid tot één gemeente.

Southsea is een typisch kustplaatsje met een strand en twee pieren, de South Parade Pier en de Clarence Pier.

Bezienswaardigheden in Southsea zijn onder meer het door Hendrik VIII in 1545 gebouwde kasteel, het Royal Marines Museum en het Blue Reef Aquarium.

Speciale aanbieding

  • Ferry haven Southsea
  • Ferry haven Southsea
  • Ferry haven Southsea

Ferry haven Southsea faciliteitenHovertravel verzorgt een snelle veerdienst tussen Southsea en de ferry haven van Ryde (Isle of Wight). Dichtbij de Hoverports is parkeergelegenheid voor zowel kort als lang parkeren. Deze parkeerplekken worden door de gemeente beheerd.

Ferry haven Southsea routebeschrijvingPer Auto
Ga via de M27 richting Portsmouth, rij vervolgens de M275 op en hou Portsmouth (W), Isle of Wight Ferries aan. Neem vervolgens de A3 en volg de borden richting de strandboulevard (seafront), ferries en het historische Warfront. Volg uiteindelijk de borden seafront en hovercraft. Tegenover de Hovertravel terminal is parkeergelegenheid.

Per Trein
Het station Portsmouth and Southsea Station ligt het dichtst bij de Southsea ferry terminal. Vanaf dit station kunt u de Hoverbus nemen die u rechtstreeks naar Hovertravel Southsea terminal brengt.

Southsea Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen