Ferry St Mary's

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

St Mary's is het grootste bewoonde eiland van de eilandengroep Isle of Scilly. Een overtocht naar deze haven vanaf het vaste land van Engeland duurt ongeveer 2 uur en 3 kwartier. Dan komt u aan in een deel van Engeland wat u niet verwacht. Omdat het eiland in de Golfstroom ligt vriest of sneeuwt het amper. Er zijn fijne temperaturen en goede stranden op dit prachtige eiland. Op deze pagina vind u informatie over de dienstregeling, prijzen en speciale aanbieding voor uw reis naar de Isle of Scilly.

  • Ferry haven St Mary's
  • Ferry haven St Mary's
  • Ferry haven St Mary's

Overtochten van en naar St. Mary

Isles of Scilly is verantwoordelijk voor de overtochten tussen Penzance en de Isles of Scilly. De overtocht duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten aan boord van de Scillonian III, aan boord van deze boot is er een lounge waar u kunt genieten van het uitzicht. Ook is er een mogelijkheid om iets te eten en te drinken in het cafe.

St Mary's Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isles of Scilly Travel

The Quay, St Mary's, Isles of Scilly, TR21 0HU, England

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen