Ferry Swinoujscie

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Swinoujscie Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Swinoujscie ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Swinoujscie, in Polen, zijn beschikbaar vanaf Bornholm en Zweden. Je kunt een veerboot nemen naar Swinoujscie vanuit Trelleborg.

Swinoujscie Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Swinoujscie worden geëxploiteerd door Polferries, TT-Line en Unity Line. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Swinoujscie opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Swinoujscie zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Gdansk om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Swinoujscie veerboten met Polferries, TT-Line en Unity Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Swinoujscie is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Ystad - Swinoujscie
(Unity Line)
€ 201
  • Geboekt: zaterdag 17 oktober 2020
  • Reizen: vrijdag 30 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Trelleborg - Swinoujscie
(TT-Line)
€ 170
  • Geboekt: vrijdag 23 oktober 2020
  • Reizen: zondag 20 december 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Ferry haven Swinoujscie
  • Ferry haven Swinoujscie
  • Ferry haven Swinoujscie

Over Swinoujscie

Swinoujocie is een havenstad, een kuuroord en een bekende badplaats in Polen. Swinoujocie ligt aan de monding van de Oder. Eén van de zeearmen van de Oder verdeelt de stad in 'Oost' (gelegen op het eiland Wolin) en 'West' (op Uznam). Deze twee stadsdelen zijn verbonden door een veerpont. Langs de promenade in de stad staan prachtige gerestaureerde gebouwen, gezellige cafeetjes, kunstgaleries en hotelletjes. Bezienswaardigheden in Swinoujscie zijn het Museum voor Zeevisserij en het Nationale Park op het eiland Wolin.

De haven van Swinoujscie werd in 1729 gebouwd en ontwikkelde zich in de 19de eeuw tot een belangrijke zeehaven. Vanwege de strategische ligging is de haven van Swinoujscie ideaal voor bootverbindingen naar Zweden en Denemarken.

Swinoujscie faciliteiten

De ferry haven van Swinoujscie heeft de grootste en modernste passagiersterminal in Polen. De ferry terminal is voorzien van allerlei faciliteiten.

Swinoujscie routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Swinoujscie heeft een goede verbinding met de de Europese Weg 65 of E65 die van Zweden naar Griekenland loopt.

Swinoujscie Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Dworcowa 1, 72-606, Swinoujscie, Poland

TT-Line

Ul. Duñska, 272-600 Swinoujscie, Poland

Unity Line

Dworcowa 1, 72-606, Swinoujscie, Poland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen