Ferry naar Syrië

 • Syrie veerboten
  Syrie veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Veerboten naar Syrie
  Veerboten naar Syrie

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Syrië

Visemar veerbootmaatschappij heeft de routes naar Syrië gesloten als gevolg van de politieke onrust in deze land

Het West-Aziatische land Syrië is een land van vele beschavingen en religies. Syrië wordt in het westen begrensd door Libanon en de Middellandse zee, door Irak in het oosten, door Turkije in het noorden en Israël in het zuiden.

Syrië

Het West-Aziatische land Syrië is een land van vele beschavingen en religies. Syrië wordt in het westen begrensd door Libanon en de Middellandse zee, door Irak in het oosten, door Turkije in het noorden en Israël in het zuiden. De oude hoofdstad van Syrië, Damascus, ligt genesteld als een juweel tussen haar oude stadsmuren. Damascus, eens geregeerd door de bekende Egyptische farao, wordt beschouwd als één van de oudste continue bewoonde hoofdsteden. In de oude charmante binnenstad staan imposante minaretten en kerken.

Umayyad Moskee
De Umayyad Moskee in Damascus

Syrië heeft een zeldzame natuurlijke schoonheid met een mix van dor woestijnlandschap en vruchtbare landbouwgrond op de oevers van de rivier de Eufraat. Syrië kent een warm en droog klimaat met milde winters. De Syrische keuken is een mengeling van de Mediterrane, Griekse en Aziatische keukens. Heerlijke gerechten uit de gevarieerde Syrische keuken zijn falafel (gefrituurde kikkererwtenballetjes), kibbeh (lamschotel met geplette granen), kounafa (een zoet gebakje) en Syrische koffie.

Reizen in Syrië De Syrische spoorwegen zijn een goedkope manier om lange afstanden binnen Syrië af te leggen. Voor korte afstanden zijn de bussen met airconditioning en taxi's een beter alternatief.

Bezienswaardigheden Plaatsen als Damascus, Aleppo, Bosra, Latakia, Ebla en Hama zijn het bewijs van de rijke historie van Syrië. De goud- en honingkleurige zuilen van Palmyra, de colonnade van Apamea, de Omayyad moskee, het 18de eeuwse Azem paleis, de waterwerken van Hama, de woestijnstad en de stranden van Lattakia zijn slechts een paar van de vele interessante bezienswaardigheden in Syrië. De historische havenstad Tartus is populair bij toeristen die door willen reizen naar de Italiaanse haven Venetië of de Egyptische haven Alexandrië.

Winkelen

Als u op zoek bent naar koopjes en u goed bent in afdingen, zijn de souks in Aleppo en de marktstraten in andere steden en dorpjes zeker een bezoek waard. U vindt hier alle mogelijke kruiden, gekonfijt fruit, gouden en zilveren sieraden, handgeblazen glaswerk, vloerkleden, zijden stoffen, damast en nog veel en veel meer.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen