TTT Lines

kaart

Ophalen prijsopgave

De veerbootmaatschappij TTT Lines is binnenkort online beschikbaar op AFerry. !

TTT Lines

De ferrymaatschappij TTT Lines onderhoudt veerdiensten tussen het vasteland van Italië en Sicilië. Met TTT Lines reist u tussen de Italiaanse haven Napels en de Siciliaanse haven Catania.

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met TTT Lines
Aan boord bij TTT Lines

De vloot van TTT Lines bestaat uit de ferries de M/n Trinacria en de M/n Partenope met aan boord tal van voorzieningen. TTT Lines vervoert zowel voetpassagiers als passagiers met voertuigen. Beide ferries zijn gebouwd volgens de hoogste standaard en bieden plaats aan maximaal 75 auto's en 950 passagiers naast een aantal grote vrachtvoertuigen.

De faciliteiten aan boord omvatten onder meer een elegant à la carte restaurant en een zelfbedieningsrestaurant waar u terecht kunt voor een mediterrane maaltijd, een bar, comfortabele lounges met gemakkelijke leunstoelen, koffietafels en liften naar het dek. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten accommdatie aan boord zoals binnen- en buitenhutten en ruststoelen. Elk van de hutten is voorzien van twee stapelbedden, een bureau, een stoel, een kast en een spiegel.

Check-in informatie

Inchecken begint 2 uur voor de geplande vertrektijd en de uiterste inchecktijd is 45 minuten voor vertrek.

Video

TTT Lines YouTube Video

Recensies

 • 03 Oct 2016
  Relaxte reis naar Napels als je eenmaal ingecheckt bent.
  • Check-in,nergens stond dat je een stempel moest halen bij een container die achter hekwerk staat met kleine openingen in het gaas. Kostte ons veel zoekwerk. Plattegrond van de haven zou ook heel prettig zijn. Aan boord ging alles heel relaxt en prima hut.

   Beoordeling door Henk

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen