TTT Lines

TTT Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij TTT Lines is binnenkort online beschikbaar op AFerry. !

TTT Lines

De ferrymaatschappij TTT Lines onderhoudt veerdiensten tussen het vasteland van Italië en Sicilië. Met TTT Lines reist u tussen de Italiaanse haven Napels en de Siciliaanse haven Catania.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken begint 2 uur voor de geplande vertrektijd en de uiterste inchecktijd is 45 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

TTT Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met TTT Lines
  Aan boord bij TTT Lines

  De vloot van TTT Lines bestaat uit de ferries de M/n Trinacria en de M/n Partenope met aan boord tal van voorzieningen. TTT Lines vervoert zowel voetpassagiers als passagiers met voertuigen. Beide ferries zijn gebouwd volgens de hoogste standaard en bieden plaats aan maximaal 75 auto's en 950 passagiers naast een aantal grote vrachtvoertuigen.

  De faciliteiten aan boord omvatten onder meer een elegant à la carte restaurant en een zelfbedieningsrestaurant waar u terecht kunt voor een mediterrane maaltijd, een bar, comfortabele lounges met gemakkelijke leunstoelen, koffietafels en liften naar het dek. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten accommdatie aan boord zoals binnen- en buitenhutten en ruststoelen. Elk van de hutten is voorzien van twee stapelbedden, een bureau, een stoel, een kast en een spiegel.

  Recensies

  • 03 Oct 2016
   Relaxte reis naar Napels als je eenmaal ingecheckt bent.
   • Check-in,nergens stond dat je een stempel moest halen bij een container die achter hekwerk staat met kleine openingen in het gaas. Kostte ons veel zoekwerk. Plattegrond van de haven zou ook heel prettig zijn. Aan boord ging alles heel relaxt en prima hut.

    Beoordeling door Henk

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen