Ferry naar Turkije

 • Turkije veerboten
  Turkije veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Veerboten naar Turkije
  Veerboten naar Turkije

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry naar Turkije - Prijzen vanaf 103 €

Turkije

Turkije, eens het centrum van het Ottomaanse en het Byzantijnse Imperium, heeft een rijke en gevarieërde geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot ver voor onze jaartelling.

Veerboot routes naar Turkije

 • Dodekanesos Eilanden tot Turkije

 • De Noord-Egeische Eilanden tot Turkije

Turkije is half Europees en half Aziatisch. De Turkse cultuur is een unieke en fascinerende mengeling van Oosterse en Westerse tradities. De unieke cultuur, de prachtige kustlijn met mooie stranden en heldere zeeën, de interessante bezienswaardigheden en de overheerlijke keuken maken Turkije tot een zeer populaire vakantiebestemming.

De Maiden Toren in Istanbul
De Maiden Toren in Istanbul

Reizen in Turkije

Turkije is gemakkelijk per ferry te bereiken. Geregeld varen er ferries vanuit de Griekse haven Rhodos naar Mamaris, een van de belangrijkste havens in Turkije en vanuit het Italiaanse Ancona naar Cesme.

Bezienswaardigheden

Turkije heeft talrijke uiterst interessante archeologische sites, zoals de opgravingen van Efeze, Pamukkale-Hierapolis en uiteraard Troje.

Istanbul is een romantische stad maar haar fraaie parken en minaretten. U kunt hier de verschillende indrukwekkende moskeeën bezoeken, de overdekte Grote Bazaar en het Topkapi Paleis. Door Istanbul loopt de rivier de Bosporus die de scheiding vormt tussen het Europese en het Aziatische continent. Istanbul is de enige stad ter wereld die op twee werelddelen ligt.

1 van de 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 18 Aug 2014
  Overtocht ivm bereiken van oze vakantiebestemming
  • Slechts 1 loket, afhandeling niet geautomatiseerd. De dame zat er alleen voor. Ik heb haar geholpen met het beantwoorden van de vragen van passagiers die voor hun beurt bij het loket stonden. Zij was er blij mee. De koffers op de boot stonden overal, zelfs in het gangpad en op de zitplaatsen (gevaarlijk situatie), Slechte airco. Op sommige plaatsen in het schip was het koud en op andere plaatsen was het erg heet. Geen comforteabele overtocht. Maarschappij moet een voorbeeld nemen aan rederij Dodekanesos uit Griekenland. Koffers staan in laatruim en niet op de stoelen en in de gangpaden. Personeel helpt bij deze rederij de mensen met het opbergen van de koffers. De Grieken zijn harde werkers en houden de veiligheid goed inde gaten. De stoelen bij de Griekse maatschappij zijn beter en comfortabeler. Kortom Tuana Maritime verdient een dikke onvoldoende cijfer 3. Alleen de catering scoort redelijk. Ik heb geen koffie of thee gedronken. De communicatie vanuit de leiding omtrent de vaarcondities werden op tijd en duidelijk gecommuniceerd. Er valt veel te verbeteren. Dat zal de maatschappij hopelijk oppakken.

   Beoordeling door Caroline Greeve