Ferry Agaete - Santa Cruz de Tenerife

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6-overtochten dagelijks
  1 uur 20 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Agaete - Santa Cruz de Tenerife veerdienst verbindt Gran Canaria met Tenerife en wordt momenteel aangeboden door Fred Olsen.

Boek een ferry van Agaete naar Santa Cruz de Tenerife met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Agaete. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Agaete naar Santa Cruz de Tenerife vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Agaete naar Santa Cruz de Tenerife, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Agaete naar Santa Cruz de Tenerife, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Santa Cruz de Tenerife

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Agaete naar Santa Cruz de Tenerife. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Agaete naar Santa Cruz de Tenerife is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Agaete - Santa Cruz de Tenerife prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Agaete naar Santa Cruz de Tenerife verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Agaete - Santa Cruz de Tenerife ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Agaete naar Santa Cruz de Tenerife route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Agaete naar Santa Cruz de Tenerife reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Agaete - Santa Cruz de Tenerife is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 16 Aug 2019
  Henk Van vliet
  • Kan ik met nie nummer korting krijgen. Ik ben woonachtig in gran canaria

   Beoordeling door HENDRIK CORNELIS VAN VLIET

 • 04 Feb 2019
  Snelle en comfortabele overtocht
  • Snelle en comfortabele overtocht van Gran Canaria naar Tenerife

   Beoordeling door Jan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen