Ferry Ajaccio - Porto Torres

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • onregelmatige overtochten
    4 uur
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Ajaccio - Porto Torres veerdienst verbindt Corsica met Sardinie en wordt momenteel aangeboden door Corsica Linea en Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Ajaccio - Porto Torres, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Corsica naar Sardinie te krijgen voor de beste prijs:

  • Bonifacio - Santa Teresa Gallura
  • Porto Vecchio - Golfo Aranci
  • Porto Vecchio - Porto Torres
  • Propriano - Porto Torres

Boek een ferry van Ajaccio naar Porto Torres met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Ajaccio. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Ajaccio naar Porto Torres vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Ajaccio naar Porto Torres, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Ajaccio naar Porto Torres, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Porto Torres

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Ajaccio naar Porto Torres. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Ajaccio naar Porto Torres is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Ajaccio naar Porto Torres verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Ajaccio - Porto Torres ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Ajaccio naar Porto Torres route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Ajaccio naar Porto Torres reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Ajaccio - Porto Torres is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen