Veerboten Algeciras - Tanger Med

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4-overtochten dagelijks
  2 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 7-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Algeciras naar Tanger Med veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen - AML, Balearia, FRS, Inter Shipping en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Algeciras naar Tanger Med, zullen we ook resultaten weergeven voor Algeciras - Ceuta en Tarifa - Tanger Ville om u op het beste moment van Spanje naar Marokko te krijgen voor de beste prijs.

Goedkope Algeciras - Tanger Med prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Algeciras naar Tanger Med verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Algeciras - Tanger Med ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Algeciras naar Tanger Med route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Algeciras naar Tanger Med reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Algeciras - Tanger Med is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 02 Dec 2017
  Overtocht Algeciras Tanger Med
  • Alles was goed in orde.Een opmerking wil ik toch vermelden,De vertrektijden zowel op de heen en terug reis werden helaas met meer dan een half uur overschreden!

   Beoordeling door WALTER FISCHER

 • 08 Jan 2017
  Prima retourreis voor prima prijs
  • Tickets bestellen gingen probleemloos, inchecken ook. Reis is op de heenreis vlekkeloos verlopen, op de terugreis helaas een uurtje vertraging.

   Beoordeling door Anon

 • 03 Jan 2015
  overtocht van Algeciras naar Marokko
  • De boeking verliep vlot, enkel de definitieve bevestiging van de boeking verliep raar. Geen voucher, enkel een mail in het Nederlands. Dit bracht toch een beetje verwarring bij het Spaans-sprekende personeel in Spanje. Men zei ook dat we gerust ook een ferry konden gebruiken terwijl we voor een bepaald uur geboekt hadden. Dit hebben we niet durven doen, omdat het ons niet op voorhand was gemeld of dit mogelijk was ... De rest van de toch verliep allemaal vlot en goed.

   Beoordeling door Marc

 • 05 Sep 2012
  Te weinig informatie
  • De haven waar de boot aankomt, ligt ver van Tanger. Doordat wij dat niet wisten, konden we niet onderhandelen met een taxichauffeur. Bovendien bleek er achteraf een bus naar de stad te gaan. Informatie hierover had de reis naar de stad zeker gemakkelijker gemaakt.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen