Ijmuiden Newcastle

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  16 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De IJmuiden - Newcastle veerdienst verbindt Holland met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door DFDS. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor IJmuiden - Newcastle, zullen we ook resultaten weergeven voor Rotterdam Europoort - Hull en Zeebrugge - Hull om u op het beste moment van Holland naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van IJmuiden naar Newcastle met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met IJmuiden. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor IJmuiden naar Newcastle vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit IJmuiden naar Newcastle, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op IJmuiden naar Newcastle, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Newcastle

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit IJmuiden naar Newcastle. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via IJmuiden naar Newcastle is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope IJmuiden - Newcastle prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor IJmuiden naar Newcastle verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor IJmuiden - Newcastle ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de IJmuiden naar Newcastle route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw IJmuiden naar Newcastle reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

IJmuiden - Newcastle is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 13 Aug 2019
  Schotland
  • Wij gingen een weekje naar Schotland. Overtocht ging prima, alleen de prijzen van een croissant en een glas wijn zijn belachelijk. Resp. €2,80 en €8,- Als zij het iets goedkoper maken drink en koop je gewoon meer. De taxfreeshop had wel interessante whisky aanbiedingen.

   Beoordeling door ROB VAN TOLEDO

 • 12 Aug 2019
  Op weg naar Schotland
  • Prettige overtocht en goede faciliteiten

   Beoordeling door Anon

 • 30 Jul 2019
  Prima tochtje, maar wel veel geld.
  • Het is een hoop geld, aangezien je aan boord overal nog flink voor moet betalen.

   Beoordeling door JURJAEN VOS

 • 04 Jul 2019
  Prima service vooraf, en een fijne bootreis, zoals ook verwacht.
  • Het op de Aferry site boeken van de retour reis met auto ging eenvoudig en telefonische ondersteuning bij speciaal vragen werd gegeven en voldeed aan de verwachting. De bootreis van IJmuiden naar Newcastle en retour was leuk, de hut was prima en het personeel aan boord behulpzaam.

   Beoordeling door HARRY KRAMER

 • 01 Jul 2019
  Prima!
  • Personeel was vriendelijk en behulpzaam Inchecken ging gemakkelijk Buffet was uitstekend Overtocht is wel prijzig, maar verder alles prima

   Beoordeling door RINA

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen