Ferry Ancona - Igoumenitsa

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  16 uur
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  15 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Ancona - Igoumenitsa veerdienst verbindt Italie met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Ancona - Igoumenitsa, zullen we ook resultaten weergeven voor Ancona - Patras om u op het beste moment van Italie naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Ancona naar Igoumenitsa met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Ancona. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Ancona naar Igoumenitsa vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Ancona naar Igoumenitsa, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Ancona naar Igoumenitsa, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Igoumenitsa

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Ancona naar Igoumenitsa. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Ancona naar Igoumenitsa is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Ancona - Igoumenitsa prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Ancona naar Igoumenitsa verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Ancona - Igoumenitsa ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Ancona naar Igoumenitsa route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Ancona naar Igoumenitsa reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Ancona - Igoumenitsa is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 07 Jun 2015
  Overprijst en slechter geworden kwaliteit
  • We hebben meer dan 10 overtochten gemaakt, dit was de laatste. Douchecabine met kapotte vloer de zwarte drab kwam door een gat op de vloer, bij melding de volgende dag onbeschoft agressief reactie van de receptionist, bij a la carte rest. werden we geweigerd terwijl er nog plaats was, bovendien 2 uur vertraging zonder verklaring, vliegen goekoper en minder ergenis.

   Beoordeling door kwaliteit

 • 16 Oct 2014
  vakantie 2014
  • bootreis is heel ontspannend maar alles aan boord is overdreven duur en het personeel is ook niet altijd even vriendelijk

   Beoordeling door cornelis adrianus de craen

 • 06 Nov 2012
  Prima overtocht
  • Prima reis met ANEK Superfast. Wij hadden een binnenhut. Deze was erg goed en schoon, incl, badkamer. Het boarden met de auto verliep nogal chaotisch omdat niemand zich wat antrok van de aanwijzingen van het personeel. Wat ook fijn was dat we reeds in Ancona konden inchecken voor de ferry van Piraeus naar Chania die we de volgende dag namen.

   Beoordeling door Gerrit

 • 29 Sep 2012
  Vakantie 2012
  • Goede snelle verbinding, het uitladen van de boot duurde veel te lang daarin tegen het inladen ging weer snel we gingen wel 2 uur te laat weg goed eten.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen