Ferry Ancona - Patras

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5 overtochten per week
  21 uur
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  18 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Ancona - Patras veerdienst verbindt Italie met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Ancona - Patras, zullen we ook resultaten weergeven voor Ancona - Igoumenitsa om u op het beste moment van Italie naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Ancona naar Patras met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Ancona. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Ancona naar Patras vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Ancona naar Patras, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Ancona naar Patras, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Patras

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Ancona naar Patras. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Ancona naar Patras is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Ancona - Patras prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Ancona naar Patras verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Ancona - Patras ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Ancona naar Patras route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Ancona naar Patras reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Ancona - Patras is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 29 Aug 2016
  Kroon
  • De Anek boot was oud en vies. In de gangen stonk het omdat er mensen sliepen.

   Beoordeling door Anon

 • 05 Jul 2016
  vrachtverkeer belangrijker dan toeristen
  • afgezien vd Minoan Lines staking, we vertrokken namelijk 4 dagen later. 13 mei ipv 9 mei. Het van en aan boord gaan, met een auto en caravan, was erg stressvol en chaotisch. toeristen staan op 2e plaats, belangrijkste zijn alle vrachtwagens.

   Beoordeling door Marjolijn Pokorny

 • 11 Jun 2015
  Vrouw alleen op reis
  • Het bed was uitstekend! Voor het eerst goed geslapen op een ferry. Fijn dat er 2 flesjes water klaar stonden in de cabine. Was wel toe aan fris drinken na een lange reis en wachten tot de inscheping in de zon. Jammer alleen dat op de TV in de cabine geen Griekse programma's werden getoond.

   Beoordeling door Yvonne Stoltz

 • 10 Oct 2012
  Griekenland trip
  • De reis was op zich prima, maar de cabine was nogal gepeperd (€ 248). De vertrek en aankomst tijden waren niet volgens schema (b.v. aankomst Ancona 2 uur later) ondanks rustige zee, dit is waarschijnlijk mede veroorzaakt door onderbemanning aan de balies in Patras wegens enkele grote groepen. Het assortiment in de winkels mag wel wat groter en ook de winkels zelf. Al met al was het toch een plezierige reis.

   Beoordeling door Gijsbertus A Zoons

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen