Ferry Bar - Bari

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan

Hoe de beste prijs te vinden voor Bar naar Bari verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Bar - Bari ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Bar naar Bari route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Bar naar Bari reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Bar - Bari is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 03 Sep 2017
  Trip
  • Nice and calm boat trip

   Beoordeling door Danny Moerland

 • 17 Sep 2016
  Slechtste ervaring ooit!
  • De overtocht van Bar naar Bari zal ik sterk afraden! Het begint al verschrikkelijk bij de incheck procedure. Er waren twee beambten beschikbaar om het hele schip te controleren. Dit resulteerde in een twee uur lange rij in een ruimte zonder frisse lucht. Vervolgens was het personeel op het schip zeer onprofessioneel en vooral met elkaar bezig. Het schip was oud en smerig. Alle toiletten waren verstopt. Als student waren we wel wat viezigheid gewend maar dit was een aanslag op je gezondheid. In de ruimte met slaapstoelen werd heel de nacht feest gevierd. Opmerkingen van reizigers die wilde slapen werden genegeerd en de bemanning was nergens te bekennen. Door het schip heen lage overal mensen op de grond te slapen met luchtbedden, matjes, veldbedden etc.. Als student Maritieme Techniek was ik geschokt. Een calamiteit aan boord zou leiden tot een onoverzichtelijke chaos. Elke norm van veiligheid werd overtreden aan boord van dit schip.

   Beoordeling door Vincent

 • 19 Aug 2016
  Zeer oud schip en onvriendelijke bemanning
  • Slechtste ervaring met een Ferry ooit! Vies oud schip, onveilig gevoel en in de nacht zeer luidruchtige mensen.

   Beoordeling door Vincent

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen