Ferry Barcelona - Alcudia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5 overtochten per week
  6 uur
  Geef prijs aan

De Barcelona - Alcudia veerdienst verbindt Spanje met Balearen en wordt momenteel aangeboden door Balearia.

Boek een ferry van Barcelona naar Alcudia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Barcelona. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Barcelona naar Alcudia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Barcelona naar Alcudia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Barcelona naar Alcudia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Alcudia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Barcelona naar Alcudia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Barcelona naar Alcudia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Barcelona - Alcudia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Barcelona naar Alcudia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Barcelona - Alcudia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Barcelona naar Alcudia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Barcelona naar Alcudia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Barcelona - Alcudia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Jun 2017
  Vieze toiletten
  • Vorig jaar heb ik hier ook al over geklaagd. 1 toilet deed het niet en De andere was niet schoon. Het was wel verbeterd t.o.v. vorig jaar.

   Beoordeling door Anneke HOLTKAMP

 • 25 Jun 2016
  Smerig
  • Het hele schip was smerig. De toiletten waren zo vies ze stonken al van ver. Alleen de hut die we hadden was prima en schoon. Terugreis was overdag.

   Beoordeling door Anneke Holtkamp

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen