Ferry Barcelona - Civitavecchia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  20 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Barcelona - Civitavecchia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Barcelona naar Civitavecchia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Barcelona - Civitavecchia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Barcelona naar Civitavecchia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Barcelona naar Civitavecchia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Barcelona - Civitavecchia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 05 Dec 2016
  Varen in plaats van rijden en ook nog eten en slapen
  • Prijzen van horeca aan boord zijn absurd hoog, een espresso voor 3,30 € is belachelijk. Matrassen zijn compleet doorgelegen, je ligt gewoon op het hout. Personeel in de terminal is totaal niet geïnteresseerd in de klant.

   Beoordeling door Peter

 • 28 Oct 2016
  Avontuur op zich, erg leuk om te doen, jammer van het eten...
  • Eten was niet zo best, meeste eten was koud, ontbijt zeer minimaal, verder leuke boot en aangename reis gehad

   Beoordeling door M.van den berg

 • 06 Jan 2015
  Overtocht met bedenkingen
  • zeer slecht aangegeven waar te melden voor inschepen.Kkoelkast op gas niet uitschakelen omdat teveel werk was camper aan 220 volt te zetten . Zeer slecht aangegeven hoe op haventerrein op de weg te komen.Slecht aangegeven bij aankomst hoe ik weer op auto dek 5 kon komen zeer smalle trap.Na recente ramp in zuid Italie zo mijn bedenkingen over veiligheid aan boord van ferry,s alles lijkt op elkaar en geloof mij in geval van paniek weet dit personeel echt niet te handelen,hoe aardig en beleefd ze ook zijn maar dan weten ze echt niets.Hut was netjes schoon maar wat onderhoud is niet verkeert.Wij hadden prachtig weer dus geen klagen,restaurant was goed ,bar was goed in de grote lounge was optreden s,avonds van een zanger te erg voor woorden,maar goed dat is bijzaak. Volgende keer zou ik niet accepteren dat mijn camper op gasfles open aan kon blijven staan en zou stampij maken dat ik aan de stroom wilde ,had dat tevoren geinformeerd en was geen probleem,even vragen bij aan boord gaan,heb ik gedaan maar was niet mogelijk.NEE MEN HAD GEEN ZIN OMDAT TE DOEN.terwijl ikzelf een lange kabel heb ,,dus nemen we een brand maar als risico. TE GEK VOOR WOORDEN. Ik wens ieder een goede overtocht

   Beoordeling door Theo

 • 10 Sep 2014
  bootreis barcelona civitavechia
  • Bij het inchecken kon me onvoldoende Engels praten en er werd verkeerde informatie geven. Ook waren we eerder geweest en toen is ook niet de juiste info gegeven. Verder waren er veel activiteiten en faciliteiten niet in gebruik. Dat was wel jammer waardoor er weinig afleiding was. De hut was geweldig. Daar hebben we erg van genoten.

   Beoordeling door Rieneke Dingemans

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen