Ferry Barcelona - Genua

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  20 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Barcelona naar Genua verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Barcelona - Genua ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Barcelona naar Genua route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Barcelona naar Genua reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Barcelona - Genua is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 02 Oct 2012
  Ferry overtocht
  • Er werd geadverteerd met een mooie boot met zwembad en diverse faciliteiten aan boord. Echter was er geen water in het zwembad en geen enkele ligstoel of iets dergelijks buiten te vinden. Voor het eten hebben wij tweemaal 45 min in de rij gestaan en zelfs buiten bij de snackkraam stond maar 1 medewerker die het niet aankon en we werden niet meer geholpen...dus zonder eten naar bed.. zeer slechte service aan boord helaas en erg teleurgesteld.

   Beoordeling door Tanja Bruijntjes

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen