Ferry Barcelona - Ibiza

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5 overtochten per week
  9 uur
  Geef prijs aan
 • 4 overtochten per week
  8 uur 2 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Barcelona - Ibiza veerdienst verbindt Spanje met Balearen en wordt momenteel aangeboden door Balearia en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Barcelona - Ibiza, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Spanje naar Balearen te krijgen voor de beste prijs:

 • Denia - Ibiza
 • Denia - San Antonio
 • Gandia - San Antonio
 • Valencia - Ibiza

Boek een ferry van Barcelona naar Ibiza met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Barcelona. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Barcelona naar Ibiza vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Barcelona naar Ibiza, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Barcelona naar Ibiza, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ibiza

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Barcelona naar Ibiza. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Barcelona naar Ibiza is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Barcelona - Ibiza prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Barcelona naar Ibiza verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Barcelona - Ibiza ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Barcelona naar Ibiza route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Barcelona naar Ibiza reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Barcelona - Ibiza is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 30 Sep 2019
  Ervaring
  • Het middageten op de terugreis was nagenoeg koud. Dat was jammer. Verder heel tevreden.

   Beoordeling door Anon

 • 07 Aug 2019
  Goede reis gehad
  • Behulpzaam personeel. Genoeg parkeerruimte voor inschepen, ook in Barcelona. Goede logistiek. Schone hut met eigen sanitair. Prima stoel op de terugweg overdag, die we niet echt nodig bleken te hebben, vanwege voldoende andere zitruimte. Belevenis voor de kinderen met op de heenreis een zwembad op het dek en op de terugreis een goochelshow. We hebben een goede reis gehad van Barcelona naar Ibiza en terug!

   Beoordeling door Anon

 • 02 Nov 2017
  relaxen onderweg naar Ibiza
  • Terminal goed te vinden in Barcelona, mooie bootreis en VIP stoelen liggen lekker. Jammer dat sommige mensen zo snurken... Bijzonder om bij zonsopkomst de haven van eivissa in te varen.

   Beoordeling door Anon

 • 26 May 2015
  Trabajar in Ibiza
  • Zowel het inchecken als de reis met de boot naar Ibiza was super geregeld. Ik had een hut genomen en ik heb heerlijk geslapen.

   Beoordeling door Anon

 • 06 Sep 2014
  Barcelona-ibiza
  • Jammer dat ik geen mogelijkheid had om op de nacht om een hut te boeken.

   Beoordeling door Edith

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen