Ferry Bari - Igoemenitsa

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  11 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  8 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Bari - Igoemenitsa veerdienst verbindt Italie met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Ventouris Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Bari - Igoemenitsa, zullen we ook resultaten weergeven voor Bari - Patras , Brindisi - Igoumenitsa en Brindisi - Patras om u op het beste moment van Italie naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Bari naar Igoemenitsa met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Bari. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Bari naar Igoemenitsa vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Bari naar Igoemenitsa, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Bari naar Igoemenitsa, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Igoemenitsa

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Bari naar Igoemenitsa. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Bari naar Igoemenitsa is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Bari - Igoemenitsa prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Bari naar Igoemenitsa verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Bari - Igoemenitsa ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Bari naar Igoemenitsa route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Bari naar Igoemenitsa reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Bari - Igoemenitsa is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 22 Jul 2018
  Een beetje primitief
  • De boot is erg oud en dat merk je in de hutten. Bedden slapen niet prettig want ze zijn kapot, wastafels lopen niet goed door en voor de douche hangt een niet al te fris zeiltje. Het personeel is wat verveeld op een enkeling na. Ouzo, wijn en dergelijke worden in plastic bekertjes geserveerd.... De trip duurt 13 uur dus het is te doen, effe doorbijten want de prijs is oké, eenmaal in Igouminitsa ben je alles weer vergeten.

   Beoordeling door ANDR JANSEN

 • 03 Sep 2016
  Fijne ervaring
  • De reis was zeer aangenaam goed verlopen. Aardige personeel en behulpzaam. Het was voor ons de eerste keer maar zeer zeker voor herhaling vatbaar.

   Beoordeling door Unal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen